Steenstrips

Gevelrenovatie of gevelbekleding met steenstrips kan je authentieke woning sterk opwaarderen. Gevels van oudere woningen vertonen vaak sporen van vervuiling en beschadiging. Gelukkig bestaan er verschillende opties om een gevel op te frissen, de ene al wat extremer dan de andere. Wil je het karakteristieke uitzicht van een gemetste gevel creëren? Kies dan voor een snelle gevelrenovatie of gevelbekleding met steenstrips! Wij hebben zowel baksteen, kunststof, natuursteen en beton steenstrips in verschillende kleuren beschikbaar om op jouw buitengevel te plaatsen.

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

We zetten de voordelen van steenstrips even op een rij

  • Steenstrips voor gevelbekleding kunnen zeer gemakkelijk op maat gezaagd worden.
  • Het authentieke of moderne aanbod steenstrips voor gevelbekleding is ideaal te combineren met isolatie.
  • Het plaatsen van steenstrips op de buitengevel zorgt voor ruimtebehoud.
  • Steenstrips is een van de types van gevelbekleding dat helemaal niet veel onderhoud vraagt.

Ben je nog niet helemaal overtuigd om steenstrips te gebruiken voor gevelbekleding of om steenstrips op jouw buitengevel te plaatsen? Ook de afwerking van jouw gevelrenovatie met steenstrips nemen wij graag voor onze rekening!

Maak meteen een afspraak

Niet enkel steenstrips maken deel uit van het takenpakket van Geveldesign. Ook projecten rond esolatie en gevelreiniging gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.