Ons bedrijf uit Olen, niet ver van Antwerpen, kan via stoomreiniging elke gevel schoonmaken waarbij het vuil niet te extreem is. Deze manier van reinigen is relatief goedkoop en milieuvriendelijk, maar is zeker niet geschikt voor alle soorten gevels. Compacte natuursteen en weinig poreuze materialen zijn bijvoorbeeld wel een ideale match. Hieronder lees je meer over deze specifieke techniek!

stoomreinigen

Wij zorgen voor een correcte stoomreiniging van jouw gevel

Een stoomreiniging van jouw gevel kent geen geheimen meer voor Geveldesign. Er wordt met een stoomgenerator met hoge druk op de gevel gespoten. De stoom aan de spuitmond is verzadigd, dus het zal bij contact met de gevel water afstomen. Door de stoomstraal wordt het vuil losgemaakt en afgevoerd. Wij weten als geen ander hoe we aan de slag moeten gaan met de stoomreiniging van jouw gevel! De truc is om de druk zo laag mogelijk te houden en de temperatuur zo hoog mogelijk. Bovendien is stoomreiniging een bruikbaar alternatief wanneer de nevelstraaltechniek niet van toepassing is op jouw gevel.

Profiteer van onze service

De medewerkers van Geveldesign staan klaar met advies op maat voor elke aannemer of particulier. Kan jouw gevel wel een stoomreiniging gebruiken? Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak. Vul meteen het online contactformulier in of bel ons even op via +3278787780. Tip: bekijk zeker ook onze mogelijkheden in subsidies en premies!

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen.