stoomreinigen

Stoomreiniging frist elke gevel op

Ons bedrijf uit Olen kan via stoomreiniging elke gevel schoonmaken waarbij het vuil niet te extreem is. Die manier van reinigen is relatief goedkoop en milieuvriendelijk, maar is zeker niet geschikt voor alle soorten gevels. Compacte natuursteen en weinig poreuze materialen zijn bijvoorbeeld wel een ideale match. Hieronder lees je meer over deze specifieke techniek!

Een correcte stoomreiniging van jouw gevel

Een stoomreiniging van jouw gevel kent geen geheimen meer voor Geveldesign. Er wordt met een stoomgenerator met hoge druk op de gevel gespoten. De stoom aan de spuitmond is verzadigd, dus het zal bij contact met de gevel water afstomen. Door de stoomstraal wordt het vuil losgemaakt en afgevoerd. Als gevelreinigingsbedrijf weten we als geen ander hoe we aan de slag moeten gaan met de stoomreiniging van jouw gevel! De truc is om de druk zo laag mogelijk te houden en de temperatuur zo hoog mogelijk. Bovendien is stoomreiniging een bruikbaar alternatief wanneer de nevelstraaltechniek niet van toepassing is op jouw gevel.

Profiteer van een professionele stoomreiniging van jouw gevel

De medewerkers van Geveldesign uit Olen staan klaar met advies op maat voor elke aannemer of particulier. Kan jouw gevel wel een stoomreiniging gebruiken? Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak. Dat doe je door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar +3278787780. Tip: bekijk zeker ook onze mogelijkheden in subsidies en premies!

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen. 

Ons bedrijf uit Olen, niet ver van Antwerpen, kan via stoomreiniging elke gevel schoonmaken waarbij het vuil niet te extreem is. Deze manier van reinigen is relatief goedkoop en milieuvriendelijk, maar is zeker niet geschikt voor alle soorten gevels. Compacte natuursteen en weinig poreuze materialen zijn bijvoorbeeld wel een ideale match. Hieronder lees je meer over deze specifieke techniek!