stoomreinigen

Stoomreiniging frist elke gevel op

Ons bedrijf kan via stoomreiniging elke gevel schoonmaken waarbij het vuil niet te extreem is. Deze manier van reinigen is relatief goedkoop en milieuvriendelijk, maar is zeker niet geschikt voor alle soorten gevels. Compacte natuursteen en weinig poreuze materialen zijn bijvoorbeeld wel een ideale match. Hieronder lees je meer over deze specifieke techniek!

Een correcte stoomreiniging van jouw gevel

Een stoomreiniging van jouw gevel kent geen geheimen voor Geveldesign. Er wordt met een stoomgenerator met hoge druk op de gevel gespoten. De stoom aan de spuitmond is verzadigd, dus bij contact met de gevel stoomt het water af. Door de stoomstraal wordt het vuil losgemaakt en afgevoerd. Als gevelreinigingsbedrijf weten we als geen ander hoe we aan de slag moeten gaan met de stoomreiniging van jouw gevel! De truc is om de druk zo laag mogelijk te houden en de temperatuur zo hoog mogelijk. Naast stoomreiniging kunnen we ook je gevel reinigen aan de hand van de nevelstraaltechniek. Samen bekijken we welke techniek het meest geschikt is voor jouw gevel.

Profiteer van een professionele stoomreiniging van jouw gevel

Als echte gevelspecialist staan wij steeds klaar met advies op maat voor elke aannemer of particulier. Kan jouw gevel wel een stoomreiniging gebruiken? Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak. Dat doe je door het online contactformulier in te vullen of te bellen naar +3278787780. Tip: bekijk zeker ook onze mogelijkheden in subsidies en premies!

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen.