Gevel impregneren

Wanneer we een gevel impregneren, brengen we een waterafstotende vloeistof aan op de buitenmuur. De vloeistof zuigt zich diep in de poriën van de stenen en laat tegelijkertijd een waterafstotende laag achter. Zo kan er geen vocht in de muur trekken en wordt vuil minder snel aangetrokken. Door de gevel van je woning te impregneren, bescherm je deze tegen allerlei omstandigheden. Bij Geveldesign laat jij jouw gevel op professionele manier impregneren.

impregneren

Jouw gevel impregneren op een efficiënte manier

Er bestaan verschillende redenen waarom het een goed idee is om je gevel te impregneren. Zo is het mogelijk dat er langs de binnenzijde van de woning na verloop van tijd schimmel vormt. Door het impregneren van je woning kan je schimmeloverlast vermijden. Ook verlaag je met impregnatie de kans op vorstschade. Een poreuze gevel kan namelijk tot 10% uitzetten wanneer het vriest, met alle gevolgen van dien. Gevels die we impregneren, waarborgen bovendien de isolerende waarde van je huis! Als ervaren gevelspecialist hebben we reeds tal van gevels geïmpregneerd, waardoor je met een gerust hart de werken aan ons kan overlaten.

Vraag een offerte aan

Wens je meer informatie over het impregneren van je gevel en gevelisolatie? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een gevelrenovatie met steenstrips? De adviseurs van Geveldesign staan klaar voor elke particulier, architect of aannemer. Maak een afspraak of vraag een offerte aan. Dat kan via het nummer +3278787780 of door je persoonlijke gegevens achter te laten via het online contactformulier.

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen.