Bij een gevel impregneren wordt er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur aangebracht. De vloeistof zuigt zich diep in de poriën van de stenen en laat tegelijkertijd een waterafstotende laag achter. Zo kan er geen vocht in de muur trekken en wordt vuil minder snel aangetrokken. Door de gevel van je woning te impregneren, bescherm je deze tegen allerlei omstandigheden.

impregneren

Jouw gevel impregneren op een efficiënte manier

Er bestaan verschillende redenen waarom je een gevel zou impregneren. Het is mogelijk dat er langs de binnenzijde van de woning schimmel gevormd is. Door het impregneren van je woning kan je schimmeloverlast vermijden. Ook verlaag je de kans op vorstschade. Een poreuze gevel kan namelijk tot 10% uitzetten wanneer het vriest, met alle gevolgen van dien. Gevels die we impregneren, waarborgen bovendien de isolerende waarde van een woning! Geveldesign uit Olen heeft tal van realisaties op de teller staan, waardoor je met een gerust hart de werken aan ons kan overlaten.

Vraag een offerte aan

Wens je meer informatie over het impregneren van een gevel of kaleien? Of wil je meer weten over het plaatsen van vezelcementplaten? De adviseurs van Geveldesign uit Olen staan klaar voor elke particulier, architect of aannemer. Maak een afspraak of vraag een offerte aan. Dat kan via het nummer +3278787780 of door je persoonlijke gegevens achter te laten via het online contactformulier.

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen.