Nevelstralen gebruiken op een gevel

Nevelstralen is slechts één van de diverse technieken om een smerige en bevuilde gevel schoon te maken. Omdat zandstralen een vrij harde techniek is om te reinigen en niet geschikt is voor alle ondergronden, was het nodig om een nieuwe werkwijze te ontwikkelen. Nevelstralen is een stuk milder voor de gevel van jouw woning!

Geveldesign project

Ontdek de voordelen van nevelstralen op een gevel

Geveldesign heeft de kennis in huis om nevelstralen toe te passen op de gevel van elke klant. Een straalmiddel gemengd met water (grit of olivinezand bijvoorbeeld) wordt onder druk op een ondergrond gespoten. Bij monumenten en historische gebouwen wordt het vaakst nevelstralen gebruikt in plaats van zandstralen. Onze gevelspecialisten stellen de staaldruk, het straalmiddel en de hoeveelheid nevel ter plaatse in. Natuurlijk houden we ook rekening met de ondergrond. Wist je dat water geen essentieel element is voor het nevelstralen van een gevel? Er bestaat zowel een droge techniek (handig op plekken waar er geen water aanwezig is) als een hydropneumatische manier van werken.

Vraag snel een offerte aan

Iedereen is welkom bij ons gevelreinigingsbedrijf voor het zandstralen of gevelstralen van hun gevel. Van particulier tot architect, wij hebben altijd wel een oplossing op maat. Ook voor het impregneren van je gevel zit je goed bij ons. Je kan ons eenvoudig contacteren via het nummer +3278787780 of via het handige online contactformulier.

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat u inspiratie kan opdoen.