bepleistering

Door het gebruik van gevelbepleistering geef je elke nieuwbouw- of renovatiegevel een stijlvolle uitstraling. Crepi gevelbekleding, dat je kan laten plaatsen in heel Vlaanderen, leent zich er toe om complexe bouwdelen te bekleden door de keuze uit verschillende kleuren en texturen. Bovendien is gevelbepleistering waterafstotend én dampdoorlatend tegelijkertijd. Ons bedrijf is al verschillende jaren gespecialiseerd in crepi gevelbekleding van topkwaliteit, met of zonder isolatie. Wil je crepi laten aanbrengen, gebaseerd op de principes van de huidige normen? Daarvoor moet je bij ons zijn.

gevelrenovatie project gladpleister

Wij zijn expert in verschillende soorten gevelbepleistering

Geveldesign, ons bedrijf uit Olen (niet ver van Antwerpen), werkt uitsluitend met synthetische pleisters voor het aanbrengen en plaatsen van crepi in Vlaanderen. Deze kant-en-klare pleisters op basis van kunstharen worden afgespoten zonder structuurverlies. Heb je een specifieke stijl in gedachten? Er zijn verschillende soorten crepi gevelbekleding mogelijk om aan te brengen en te plaatsen in Vlaanderen. Van kleur tot textuur, wij hebben wat je zoekt. Zullen we nog even de andere voordelen van moderne gevelbepleistering op een rijtje zetten?

  • Crepi aanbrengen is een betaalbare manier van afwerken.
  • Gevelbekleding zorgt voor een optimale geluidsisolatie.
  • Crepi gevelbekleding is ongevoelig voor scheuren, vorstschade en vervuiling.
  • Zowel binnen als buiten kunnen we crepi plaatsen in Vlaanderen.

Onze medewerkers zorgen voor een feilloze afwerking na het aanbrengen van crepi

Na het aanbrengen van de gevelbepleistering op de buitenmuur, worden de naden dichtgemaakt met behulp van een kit. Na de laatste controle en injectie laat ons team alles netjes achter. Je hebt de keuze tussen twee soorten afwerkingen van de crepi gevelbekleding die we plaatsen in Vlaanderen. Of je nu kiest voor een afwerking met plinten of met hydrofuge, wij zorgen voor het correct uitvoeren van deze technieken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van de gevelbepleistering. Via enkele kleine ingrepen bescherm je de crepi gevelbekleding, die je kan laten plaatsen in Vlaanderen, tegen vervuiling. Liever niet zelf aan de slag? Schakel Geveldesign in voor het reinigen!

Neem contact op met ons

We vinden het belangrijk om elke klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden van het aanbrengen van crepi en gevelbekleding. Ben je nieuwsgierig naar onze service of wil je meer weten over onze subsidies en premies? Contacteer ons voor vakkundig advies via het online contactformulier of via het nummer +3278787780.

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.