bepleistering

Prachtige gevelbepleistering met crepi

Door het gebruik van gevelbepleistering met isolatie geef je elke nieuwbouw- of renovatiegevel een stijlvolle uitstraling. Onze gevelbekleding uit crepi, die je kan laten plaatsen in heel Vlaanderen, leent zich ertoe om complexe bouwdelen te bekleden door de keuze uit verschillende kleuren en texturen. Bovendien is onze gevelpleister waterafstotend én dampdoorlatend tegelijkertijd. Geveldesign is al verschillende jaren gespecialiseerd in crepi-gevelbekleding van topkwaliteit, met of zonder isolatie. Wil je crepi laten aanbrengen op je buitengevel, gebaseerd op de principes van de huidige normen? Daarvoor moet je bij ons zijn.

Wij zijn expert in verschillende soorten gevelbepleistering met isolatie

Onze gevelspecialist werkt uitsluitend met synthetische pleisters voor het aanbrengen van gevelbekleding uit crepi. Deze kant-en-klare pleisters op basis van kunstharen worden afgespoten zonder structuurverlies. Heb je een specifieke stijl in gedachten? Er zijn verschillende soorten crepi-gevelbekleding mogelijk om op je buitengevel te plaatsen. Van kleur tot textuur, wij hebben wat je zoekt. Zullen we nog even de andere voordelen van onze gevelbepleistering met isolatie op een rijtje zetten?

  • Crepi aanbrengen is een betaalbare manier van afwerken.
  • Gevelbekleding zorgt voor een optimale geluidsisolatie.
  • Crepi-gevelbekleding is ongevoelig voor scheuren, vorstschade en vervuiling.
  • Zowel op je binnen- als op je buitengevel kunnen we crepi plaatsen.

Twijfel met andere woorden niet langer en kies voor gevelbekleding uit crepi!

gevelrenovatie project gladpleister

Onze medewerkers zorgen voor een feilloze afwerking na het aanbrengen van crepi

Na het aanbrengen van de gevelpleister worden de naden dichtgemaakt met behulp van een kit. Ons team voert nog een laatste controle en injectie uit en laat vervolgens alles netjes achter. Je hebt de keuze tussen twee soorten afwerkingen van de crepi-gevelbekleding die we plaatsen. Of je nu kiest voor een afwerking met plinten of met hydrofuge, wij zorgen voor het correct uitvoeren van deze technieken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud van gevelpleister of gevelbepleistering met isolatie. Via enkele kleine ingrepen bescherm je de gevelbekleding uit crepi tegen vervuiling. Ga je liever niet zelf aan de slag? Schakel Geveldesign in voor het reinigen van uw gevel! Wij kunnen je gevel impregneren, maar ook stoomreiniging en voegwerken behoren tot ons takenpakket. Daarnaast kunnen wij je buitengevel uit crepi zandstralen en nevelstralen voor een extra grondige reiniging. Je kan al je gevelwerken met andere woorden met een gerust hart overlaten aan ons ervaren bedrijf.

Neem contact op met ons voor meer info over gevelbepleistering met isolatie

We vinden het belangrijk om elke klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden van het aanbrengen van gevelbekleding uit crepi, oftewel gevelpleister. Neem dus zeker contact op met ons team voor vakkundig advies. Dat kan via het online contactformulier of via het nummer +3278787780. Ook als je meer wil weten over de subsidies en premies of als je vragen hebt over het plaatsen of aanbrengen van gevelbepleistering met isolatie, kan je contact opnemen met ons via bovenstaande contactgegevens. Naast het aanbrengen van crepi-gevelbekleding, bieden we nog veel andere soorten gevelbekleding aan. Ontdek alle opties en maak je keuze!

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.