plaatsbezoek

PLAATSBEZOEK EN BESPREKING

Alles start met het eerste contact via telefoon, mail, website of Facebook. Daarna maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. Bij dit bezoek doen we een opmeting, bekijken we de techniciteit van de gevel. Hier kunnen we jouw wensen en mogelijkheden bekijken. Kort daarna bezorgen we jou een vrijblijvende offerte die we graag persoonlijk toelichten.

Je neemt rustig de tijd om de offerte te bekijken.

samenwerking

SAMENWERKING

Heeft u alsnog vragen over de offerte? Laat het ons zeker weten en we maken een nieuwe afspraak in één van onze toonzalen. We bekijken de offerte opnieuw en maken eventuele aanpassingen waar nodig.
Wanneer er vertrouwen en een akkoord is maken we het dossier volledig in orde.
Na dit alles heffen we een glaasje cava om op onze samenwerking te klinken.

start van uw project

START VAN UW PROJECT

In de begeleidende e-mail van je voorschotfactuur staat de maand waarin je ingepland bent. Hou er rekening mee dat gevelwerken onderhevig zijn aan de weersomstandigheden. Uiteraard doen we ons uiterste best om niet zoveel van de planning af te wijken.

Voor aanvang van de werken komt de coördinator ter plaatse en doet met jou een rondtoer wat er precies allemaal moet gebeuren. Daarna wordt de stelling geplaatst en sommige delen afgeschermd. Ook worden de werkmannen ingelicht over de werken aan de gevel.

De voorbereiding van de werken nemen plaats. De stelling wordt geplaatst en de materialen worden geleverd. Daarna communiceert de coördinator wanneer de werken zullen starten. Eerst wordt de isolatie tegen de gevel geplaatst, al dan niet met een voorafgaande reiniging van de gevel. Daarna moet dit enkele dagen drogen.

Daarna wordt er tijd besteed aan de afwerking van de gevel. Ook wordt er na de werken rondgegaan en wordt alles opgeruimd en afgekuisd.

Na afloop van de werken komt jouw adviseur nog eens langs om de mooie woning te bewonderen en je te bedanken voor het vertrouwen. We doen dan ook ons uiterste best om elk project zo goed mogelijk af te werken.

installeren werf

Installeren van de werf

stelling plaatsen

Plaatsen van de nodige stellingen

afschermen

Afschermen van alle delen

gevelsysteem

Plaatsen van het gevelsysteem

stelling afbreken

Wegnemen van de stellingen

Plinten

Plaatsen van arduinen plinten