plaatsbezoek

PLAATSBEZOEK EN BESPREKING

Alles start met het eerste contact via telefoon, mail, website of Facebook. Daarna maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. Bij dit bezoek doen we een opmeting, bekijken we de techniciteit van de gevel. Hier kunnen we jouw wensen en mogelijkheden bekijken. kort daarna bezorgen we jou een offerte die we graag persoonlijk toelichten in een van onze showrooms

Je neemt rustig de tijd om de offerte te bekijken.

samenwerking

SAMENWERKING

Heb je alsnog vragen over de offerte? Laat het ons zeker weten en we maken een nieuwe afspraak in één van onze toonzalen. We bekijken de offerte opnieuw en maken eventuele aanpassingen waar nodig.
Wanneer er vertrouwen en een akkoord is maken we het dossier volledig in orde.
Na dit alles heffen we een glaasje cava om op onze samenwerking te klinken.

start van uw project

START VAN JOUW PROJECT

In de begeleidende e-mail van je voorschotfactuur staat de maand waarin je ingepland bent. Hou er rekening mee dat gevelwerken onderhevig zijn aan de weersomstandigheden. Uiteraard doen we ons best om niet van de planning af te wijken

Voor aanvang van de werken komt de coördinator ter plaatse en doet met jou een rondgang om te bespreken wat er precies gaat gebeuren en of hierin nog aanpassingen nodig zijn en worden de nodige delen afgeschermd.

De voorbereiding van de werken nemen plaats. De stelling wordt geplaatst en de materialen worden geleverd. Eerst wordt de isolatie tegen de gevel geplaatst, al dan niet met een voorafgaande reiniging van de gevel. Vervolgens moet dit enkele dagen drogen.

Hierna wordt er tijd besteed aan de afwerking van de gevel. Ook wordt er na de werken rondgegaan en wordt alles opgeruimd en afgekuist.

Na afloop van de werken komt jouw adviseur nog eens langs om de mooie woning te bewonderen en je te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. We doen dan ook ons uiterste best om elk project zo goed mogelijk af te werken.

ZELFOPMETING GEVEL

Je kan natuurlijk ook zelf de gevel van jouw woning opmeten. Volg de stappen die je kan terugvinden in de instructievideo en je bent zo vertrokken.

  • Stap voor stap uitgelegd
  • Duidelijke instructies
  • Snellere actie
  • Leuke video
installeren werf
Installeren van de werf
stelling plaatsen
Plaatsen van de nodige stellingen
afschermen
Afschermen van alle delen
gevelsysteem
Plaatsen van het gevelsysteem
stelling afbreken
Wegnemen van de stellingen
Plinten
Plaatsen van arduinen plinten