Moderne gevelbekleding

Geen twijfel mogelijk, voor moderne gevelbekleding moet je bij ons zijn. Geveldesign is dé specialist die jouw gevel op professionele wijze kan bekleden. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten prachtige gevelbekleding. Na het eerste contact maken we graag tijd voor een plaatsbezoek en bespreking achteraf. Wanneer alle onderdelen van de samenwerking voor beide partijen duidelijk zijn, starten we meteen met het bekleden van jouw gevel met de moderne gevelbekleding die bij jouw persoonlijke wensen past. Maak je geen zorgen, jouw pand is bij ons in goede handen!

Onze verschillende soorten moderne gevelbekleding

Niet elke moderne gevelbekleding ziet er hetzelfde uit, gelukkig maar! Als ervaren aannemer voor gevelbekleding hebben wij voor elke klant de geschikte aanpak. Zo bekleden wij gevels met de volgende soorten gevelbekleding:

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bekleden van gevels zijn wij gespecialiseerd in de beste service en opvolging. Onze werknemers staan klaar met nuttig advies over welke soorten moderne gevelbekleding helemaal bij jouw woning passen. Gedurende het hele proces zijn wij steeds vlot bereikbaar voor vragen of feedback. Zo creëren we samen het resultaat dat jij voor ogen had.

Vraag een offerte aan

Wil je meer weten over onze soorten moderne gevelbekleding of over ons bedrijf zelf? Of ben je benieuwd naar de prijs van het bekleden van je gevel en wil je een offerte aanvragen? Wij hebben een antwoord op al jouw vragen. Bel ons gewoon even op via het nummer +3278787780 of vul het online contactformulier in. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw project!

Siliconenharspleister/crepi

Gevelbepleistering geeft uw gevel die moderne en strakke uitstraling. Deze vorm van gevelbekleding leent er zich ook uitstekend toe om complexe bouwdelen ...

Lees Meer

Steenstrips

Door het gebruiken van steenstrips kan je jouw woning isoleren of opfrissen zonder het authentieke uitzicht te verliezen. Toch kunnen steenstrips ook bij moderne gebouwen gebruikt worden. Denk hierbij maar aan een strakke zwarte steen met voegloos uitzicht.

Lees Meer

Leien

Leien worden vooral gebruikt voor een blinde gevel (een gevel waar nog tegen gebouwd word). Ze zijn geschikt voor alle soorten gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of om ...

Lees Meer
metalen gevelbekleding

Metalen gevelbekleding

Metalen gevelbekledingen bestaan jaren maar pas in de laatste decennia kennen deze een opmars. Een gevel met metaal hoeft niet enkel aan loodsen...

Lees Meer

Houten gevelbekleding

Een gevelbekleding met hout geeft een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Als het hout niet behandeld wordt, ontstaat er een prachtige natuurlijke vergrijzing.

Lees Meer

Kaleien

Als je de gevel van je woning een compleet andere look wil geven, dan is je gevel kaleien zeker de moeite om te overwegen. Het beschermt de ...

Lees Meer

HPL-beplating

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, in het Nederlands gezegd ‘hoge druk laminaat’. Het materiaal bestaat uit meerdere lagen.

Lees Meer

Vezelcement beplating

Het afwerken van een gevel of deel van een gevel met vezelcement materialen kan een unieke gevel creëren. Het kan samen gebruikt worden ...

Lees Meer

Spuitkurk

Spuitkurk is een nieuwe natuurlijke manier om jouw gevel te bekleden. Een nieuwe manier om jouw gevel te bekleden met een natuurlijk, duurzaam, en ecologisch product: dat is spuitkurk!

Lees Meer