metalen gevelbekleding

Metalen gevelbekleding bestaat al verschillende jaren, maar is de laatste tijd meer trendy geworden. Meestal wordt er bij metalen gevelbekleding meteen gedacht aan een loods of garage. Toch kunnen we dit ook toepassen op een traditionele woning! Over het algemeen zijn metalen gevelbekledingen zuiniger, sterker en lichter in gewicht. Metaal is makkelijk combineerbaar met andere materialen en het ontwerp en de installatie verlopen razendsnel.

Wij plaatsen prachtige metalen gevelbekleding

De professionals van Geveldesign uit Olen, niet ver van Antwerpen, hebben verschillende vormen en kleuren gevelbekleding beschikbaar. Op die manier past het resultaat volledig bij jouw smaak, stijl en voorkeur! Of je nu kiest voor golfkarton, caissons, leisteen of een sandwichpaneel… Dag in dag uit zorgt ons team voor tevredenheid bij particulieren, aannemers en architecten. Bovendien heeft een metalen gevelbekleding geen onderhoud nodig. Water en simpel detergent is alles wat je moet hebben. Ook voor een afwerking met leien, esolatie of stoomreiniging kan je altijd beroep doen op onze expertise.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bespreek met jouw Geveldesign-adviseur de verschillende combinaties van metalen gevelbekleding! Geniet zelf van onze complete service en neem contact op met ons. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +3278787780 of via het handige online contactformulier. Onze medewerkers staan klaar met een aanpak op maat.

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.