steenstrips

Gevelrenovatie met steenstrips

Een gevelrenovatie met steenstrips kan je authentieke woning sterk opwaarderen. Gevels van oudere woningen vertonen vaak sporen van vervuiling en beschadiging. Gelukkig bestaan er verschillende opties om een gevel op te frissen, de ene al wat extremer dan de andere. Wil je het karakteristieke uitzicht van een gemetste gevel creëren? Kies dan voor een gevelbekleding met steenstrips! Wij hebben zowel bakstenen, kunststoffen, natuurstenen en betonnen steenstrips in verschillende kleuren beschikbaar om op jouw buitengevel te plaatsen.

De voordelen van gevelrenovatie met steenstrips

Geveldesign is niet voor niets gespecialiseerd in gevelbekleding met steenstrips. De voordelen ervan zijn talrijk:

  • Steenstrips voor gevelbekleding kunnen zeer gemakkelijk op maat gezaagd worden.
  • Het authentieke of moderne aanbod steenstrips voor gevelbekleding is ideaal te combineren met isolatie.
  • Het plaatsen van steenstrips op de buitengevel zorgt voor ruimtebehoud.
  • Steenstrips zijn een van de soorten gevelbekleding die helemaal niet veel onderhoud vragen.

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd om steenstrips op jouw buitengevel te plaatsen? Ook de afwerking van jouw gevelrenovatie met steenstrips nemen wij graag voor onze rekening! Zowel voor de buitengevel als de binnenmuren van een nieuwbouw of renovatie, is het mogelijk om steenstrips door onze vakmensen te laten plaatsen. Om de verwerking van de steenstrips voor jouw gevelrenovatie zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn ze zowel per steen als per paneel verkrijgbaar. Bovendien plaatsen wij enkel steenstrips met het CE-label op jouw buitengevel!

steenstrips voor

Voor steenstrips

steenstrips na

Na steenstrips

Kies voor ons en maak een afspraak

Als gevelspecialist weten we van aanpakken wanneer je geïnteresseerd bent in een gevelrenovatie met steenstrips. Je kan bij ons terecht voor vakkundig advies, gebaseerd op de principes van de huidige normen. Wij werken samen met professionele partners om samen het allermooiste resultaat te behalen in gevelbekleding met steenstrips. Kan je wel een dosis inspiratie gebruiken? Neem dan een kijkje tussen onze vorige realisaties. Vul ons online contactformulier alvast in of vraag een offerte aan. Dan gaan we meteen voor je aan de slag. Door steenstrips te plaatsen, stop je elke buitengevel in een stijlvol jasje!

Onze brochure over al onze diensten

lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.