PVC ramen, alleen maar voordelen

PVC ramen, enkel voordelen! 

Er zijn vele voordelen aan het materiaal PVC verbonden. PVC past in vrijwel elke stijl woning, zowel een moderne woning als een landelijk hoeve komen hiermee weg. Dit materiaal geeft een hoge isolatiewaarde en is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk. Prijs-kwaliteit is dit ook een zeer interessant. PVC is dan ook zeer budgetvriendelijk. Daarnaast is het kleurenpallet heel uitgebreid, voor elke voorkeur Iser een kleur beschikbaar. 

Afwerking 

Als je kiest voor PVC heb je de keuze uit verschillende kleuren maar ook uit diverse structuren. De structuur heeft dan ook weer invloed op de uiteindelijke uitstraling van de ramen. Zo kan je kiezen voor een egale of matte uitstraling. Bij de ene zal de korrel harder zichtbaar zijn dan bij de andere. 

Het kleurenpallet is zeer uitgebreid, het hoeven niet altijd witte of zwarte stijlen te zijn. Laat je creativiteit de vrije loop of vraag zeker raad aan onze adviseurs om de juiste keuze te maken. 

Stijl woning 

Elke woning is anders. Een moderne nieuwbouw of authentieke hoeve hebben een totaal ander uiterlijk. De grootte, stijl en kleuren van de ramen kunnen dus volledig anders zijn. Eender welke stijl jouw verkeur krijgt, de ramen worden volledig op maat gemaakt.