Groener ondernemen met Geveldesign

Samen met Bos+ planten we een boom voor elke bevestigde offerte

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het essentieel dat bedrijven een stap vooruit zetten in het bijdragen aan een groenere planeet. Met trots kondigen we onze samenwerking aan met Bos+, een gerenommeerde organisatie die zich inzet voor bosbehoud, -uitbreiding en -herstel. Deze samenwerking is een concrete stap naar een duurzamere bedrijfsvoering.

Milieubewust
Origineel geschenk
Zorg voor de natuur

Een boom voor elke offerte

Voor elke bevestigde offerte die we ontvangen, planten we in samenwerking met Bos+ een boom. Dit initiatief is meer dan een symbolische geste; het is een commitment aan onze planeet en toekomstige generaties. Elke geplante boom draagt bij aan de verrijking van onze ecosystemen, helpt in de strijd tegen klimaatverandering en ondersteunt de biodiversiteit.

Waarom Bos+?

Bos+ is geen onbekende in de wereld van duurzaam bosbeheer. Hun expertise en toewijding aan milieuvriendelijke praktijken maken hen de ideale partner voor dit project. Samen met Bos+ zorgen we ervoor dat de bomen op een verantwoorde wijze worden geplant en onderhouden, in gebieden waar ze het meeste impact hebben.

Impact van onze inspanningen

Dit initiatief gaat verder dan alleen het planten van bomen. Het is een deel van onze bredere strategie om duurzaamheid in elke laag van ons bedrijf te integreren. Klanten die voor onze diensten kiezen, dragen nu direct bij aan een groenere wereld. We houden onze klanten en stakeholders op de hoogte van de voortgang en impact van dit project via regelmatige updates en rapportages.

Doe mee

We nodigen onze klanten uit om samen met ons en Bos+ deel te nemen aan deze groene reis. Elke offerte brengt ons een stap dichter bij een gezondere en groenere planeet. Samen kunnen we een significante impact maken.

Laten we samen groeien – niet alleen als bedrijf, maar ook als een gemeenschap die zich inzet voor een betere wereld.

Hoe een gevelrenovatie kosten verlaagt en comfort verhoogt

Energie-efficiëntie is een cruciale overweging voor huiseigenaren die streven naar lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. Een van de meest effectieve manieren om energie te besparen en het comfort in huis te verbeteren, is door de isolatie en algehele structuur van de gevel te verbeteren. Een goed geïsoleerde gevel voorkomt warmteverlies in de winter en houdt koele lucht binnen tijdens de zomer, waardoor de behoefte aan verwarming en koeling wordt verminderd.

Het upgraden van de isolatie van een gevel kan op verschillende manieren worden bereikt, afhankelijk van het type woning en de bestaande gevelmaterialen. Dit kan variëren van het toevoegen van isolatiemateriaal aan de binnen- of buitenkant van de gevel tot het gebruik van dubbele of driedubbele beglazing voor ramen en deuren om warmteverlies te minimaliseren.

Waarom je woning isoleren?

Bij het onderdeel energie-efficiëntie en comfortabel wonen, wordt buitengevelisolatie steeds vaker beschouwd als een slimme investering. Deze methode van isoleren houdt niet alleen warmte beter vast in de winter en houdt het huis koeler in de zomer, maar biedt ook extra voordelen voor de esthetiek en duurzaamheid van een gebouw.

Buitengevelisolatie, ook wel bekend als gevelisolatie aan de buitenkant (GEA), houdt in dat isolatiemateriaal rechtstreeks op de buitenmuur van een gebouw wordt aangebracht, meestal bedekt met een afwerkingslaag. Dit resulteert in een continue isolatieschil rondom het gebouw, waardoor koudebruggen worden geminimaliseerd en de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Een van de belangrijkste voordelen van buitengevelisolatie is de verbetering van de thermische prestaties van een gebouw. Door de isolatielaag aan de buitenkant van de gevel te plaatsen, wordt warmteverlies door de muren geminimaliseerd, waardoor de behoefte aan verwarming in de winter wordt verminderd. Dit resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van de CO2-uitstoot, wat gunstig is voor zowel jou als het milieu.

Daarnaast biedt buitengevelisolatie ook esthetische voordelen. Je hebt de mogelijkheid om de afwerkingslaag aan te passen aan je smaak en stijlvoorkeuren, waardoor de uitstraling van het huis kan worden verbetert en de waarde ervan wordt verhoogt. Bovendien beschermt de afwerkingslaag het isolatiemateriaal tegen weersinvloeden en schade, waardoor de levensduur van het isolatiesysteem wordt verlengd.

Hoewel de initiële investering voor buitengevelisolatie hoger kan zijn dan bij andere isolatiemethoden, zoals spouwmuurisolatie, worden de kosten op lange termijn vaak gecompenseerd door de energiebesparingen en de waardevermeerdering van het huis. Bovendien zijn de premies en subsidies verlengd tot het eind 2024.

Buitengevelisolatie biedt een effectieve en veelzijdige oplossing voor het verbeteren van de energie-efficiëntie, het comfort en de uitstraling van een woning. Door te kiezen voor deze duurzame en innovatieve isolatiemethode kan je niet alleen energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een mooiere en groenere toekomst.

Waarom je gevel isoleren?

Inhoud gevelisolatie

Gevelisolatie speelt een belangrijke rol bij het creëren van een duurzame leefomgeving. Maar wat houdt gevelisolatie precies in? 

Gevelisolatie fungeert als een beschermend schild voor je woning. Een goed geïsoleerde gevel werkt als een buffer, waardoor warmte in de winter behouden blijft en de hitte in de zomer buiten wordt gehouden.

Geveldesign biedt isolatieoplossingen die niet alleen bijdragen aan de vermindering van energieverbruik, maar ook het verminderen van je ecologische voetafdruk. 

Niemand zit graag in de winter in de woonkamer waarbij er koude luchtstromen langs de muren glijden of dat je in de zomer ligt te puffen en zweten van de hitte. Geveldesign biedt thermisch comfort: een consistente en comfortabele temperatuur ongeacht het weer. 

Aanpak

Een van de voordelen van gevelisolatie is de mogelijkheid tot maatwerk. Elk huis heeft zijn eigen unieke kenmerken, en gevelisolatie oplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw woning.

Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen om ervoor te zorgen dat koude wordt vermeden en de isolerende prestaties worden gemaximaliseerd.

Wist je dat de Vlaamse regering beslist heeft om de Renovatiepremie te verlengen tot het einde van 2024?

Voordelen gevelisolatie

 • Energiebesparing: Verminderde verwarmingskosten: Een goed geïsoleerde gevel zorgt voor thermisch comfort, waardoor de noodzaak voor intensief verwarmen afneemt. Dit resulteert in energiebesparingen op lange termijn.
 • Thermisch comfort: Consistente binnentemperatuur: Gevelisolatie houdt de temperatuur binnen stabiel, ongeacht de seizoenen. Dit leidt tot een comfortabelere leefomgeving, met minder koude tocht in de winter en minder warmteoverlast in de zomer.
 • Geluidsreductie: Een stiller huis: Naast thermische isolatie draagt gevelisolatie ook bij aan geluidsreductie. Dit is vooral voordelig als je in een drukke omgeving woont of als je wilt genieten van een rustige leefruimte.
 • Esthetische verfijning: Geveldesign biedt een ruim gamma aan gevelbekleding opties, waardoor je niet alleen een energiezuinig huis hebt, maar ook esthetisch kunt voldoen aan je persoonlijke voorkeuren. Van moderne strakke lijnen tot tijdloze baksteenmotieven, er is voor elk wat wils.
 • Verhoogde woningwaarde: Investering in toekomstige waarde: Gevelisolatie kan de algemene waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een huis dat al is uitgerust met energiebesparende functies.

Duurzaamheid staat centraal bij de aanpak van geveldesign. Door te kiezen voor hun oplossingen draagt u actief bij aan milieubehoud. Minder energieverbruik betekent minder uitstoot van broeikasgassen, wat een positieve impact heeft op het milieu en bijdraagt aan een groenere levensstijl.

Gevelisolatie biedt niet alleen praktische voordelen zoals verbeterde energie-efficiëntie en kostenbesparingen, het is ook een technische ingreep en de sleutel tot een comfortabel, energiezuinig en milieuvriendelijk thuis. Het is een beslissing die niet alleen voordelig is voor jou, maar ook voor de generaties die na ons komen.

Investeer vandaag in gevelisolatie en geniet van een huis dat niet alleen warmte vasthoudt, maar ook een tijdloze uitstraling behoudt.  Je kan het contactformulier invullen, onze adviseurs contacteren je zo snel mogelijk. om je meer informatie te geven. 

Geveldesign – Woonestitica beurs

𝗗𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗲𝘂𝗿𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀 𝗪𝗼𝗼𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶𝗸𝗮
Je kan op deze beurs heel wat inspiratie opdoen voor je woning. Kom Geveldesign bezoeken en ontdek promoties en acties die je niet mag missen 💚

Bezoek Geveldesign op de woonestetika interieurbeurs en ontdek alles over gevelbekleding en isolatie. Op onze stand kan je kennismaken met onze meest recente gevelbekleding en isolatietechnieken. We presenteren verschillende soorten gevelbekledingen, innovatieve materialen en duurzame oplossingen die niet alleen de esthetiek van jouw project verbeteren, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden;

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten op de Woonestetika interieurbeurs. Kom langs bij onze stand en ontdek hoe Geveldesign de toekomst van gevelontwerp en isolatie vormgeeft. Samen kunnen we jouw projecten aanpakken en een blijvende indruk achterlaten.

We hopen jou te zien op de beurs!

Wanneer
woensdag 1 tot en met zondag 5 november 2023
vrijdag 10 tot en met zondag 12 november 2023

Waar
Limburghal in Genk
Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk

Verlenging verbouwpremie

Renovatiepremie tot eind 2024

Goed nieuws voor iedereen die bezig is met renovatiewerken en financiële steun zoekt voor energie-efficiëntie en woningkwaliteit! De Vlaamse Regering heeft in de septemberverklaring van 25 september 2023 aangekondigd dat de tijdelijk hogere Mijn VerbouwPremie in de middelste (35%) en laagste (50%) inkomenscategorie wordt verlengd tot eind 2024, in plaats van eind 2023. Aanvankelijk zou deze hogere premie terugvallen naar respectievelijk 25% en 35%.

Dit is geweldig nieuws voor degenen die hun renovatiewerken niet tijdig konden afronden voor het einde van het jaar en daardoor het risico liepen de hogere premie te verliezen. Ook aannemers krijgen extra tijd om hun werkzaamheden af te ronden en de eindfactuur aan hun klanten te bezorgen. Voor wie nog moet beginnen met de renovaties biedt dit nieuwe kansen om alsnog de hogere premie aan te vragen, mits de aanvraag (met eindfacturen) uiterlijk eind 2024 wordt ingediend.

Asbest

Bovendien wordt ook de extra premie van 8 euro per m² verlengd voor asbestverwijdering in combinatie met muurisolatie (zowel residentieel als niet-residentieel) of dakisolatie (niet-residentieel). Aanvragen zullen mogelijk zijn tot eind 2025, inclusief facturen opgemaakt in 2024/2025, op voorwaarde dat je je aanvraag tijdig indient. Voor dakisolatie in combinatie met asbestverwijdering in residentiële woningen is er geen einddatum vastgesteld.

De Vlaamse Regering heeft eerder al besloten om de volgende maatregelen te handhaven:

 • Tijdelijke hogere premies voor warmtepompen voor lucht/water en hybride warmtepompen blijven beschikbaar voor aanvragen tot eind 2025.
 • De basispremie van Mijn VerbouwPremie voor dakisolatie via een aannemer blijft behouden op 8 euro per m², voor aanvragen tot eind 2025 (terwijl dit normaal gesproken zou dalen naar 4 euro per m² vanaf volgend jaar).
 • Let op: de premie voor gascondensatieketels in de laagste inkomensgroep onder Mijn VerbouwPremie zal vervroegd stoppen voor eindfacturen vanaf 1 november 2023.

Wil je hier graag meer over weten? Onze adviseurs geven je graag meer details over de renovatiepremie. Wist je dat onze adviseurs een gratis plaatsbezoek kunnen inplannen? Op deze manier hebben zij een perfect beeld van je woning, en welke mogelijkheden de woning biedt.

Spuitkurk vermijdt schimmel

Spuitkurk als effectieve schimmelwerende oplossing

Schimmels zijn een veelvoorkomend probleem in gebouwen en kunnen niet alleen esthetische schade veroorzaken, maar ook ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. De zoektocht naar milieuvriendelijke en duurzame methoden om schimmelgroei te voorkomen en te bestrijden, heeft geleid tot de opkomst van innovatieve oplossingen zoals spuitkurk. Spuitkurk is niet alleen een uitstekend isolatiemateriaal, maar het biedt ook een natuurlijke en effectieve bescherming tegen schimmels.

Wat is spuitkurk?

Spuitkurk is een milieuvriendelijk bouwmateriaal dat wordt gemaakt van gemalen kurkgranulaat vermengd met harsen en additieven. Het wordt aangebracht door middel van spuiten op verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds, gevels en zelfs vloeren. Het resultaat is een naadloze, duurzame en isolerende afwerking die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

Hoe werkt spuitkurk tegen schimmels?

Spuitkurk heeft unieke eigenschappen die het bijzonder geschikt maken voor het tegengaan van schimmelgroei:

 • Ademendheid: Spuitkurk is een ademend materiaal, wat betekent dat het vocht kan absorberen en afvoeren. Schimmels gedijen in vochtige omgevingen, en door vocht weg te nemen, wordt hun groei belemmerd.
 • Natuurlijke antibacteriële eigenschappen: Kurk heeft van nature antibacteriële eigenschappen, wat helpt bij het voorkomen van de groei van bacteriën en schimmels.
 • Isolatie: Spuitkurk heeft uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor temperatuur- en vochtigheidsverschillen worden verminderd, wat gunstig is om schimmelvorming te voorkomen.
 • Naadloos en duurzaam: De naadloze afwerking van spuitkurk voorkomt kieren en scheuren waar schimmels zich kunnen verbergen en vermenigvuldigen. Het is ook duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een kosteneffectieve investering is.

Milieuvriendelijkheid van spuitkurk

Een ander belangrijk aspect van spuitkurk is dat het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal is. Kurk wordt geoogst van kurkeiken, waarbij de bomen niet worden gekapt maar slechts de schors wordt verwijderd. Dit maakt kurk hernieuwbaar en bevordert de groei van de bomen. Bovendien is spuitkurk vrij van schadelijke chemicaliën, wat gunstig is voor de luchtkwaliteit in gebouwen.

Kortom, spuitkurk is niet alleen een uitstekende isolatieoplossing, maar het biedt ook een natuurlijke en effectieve manier om schimmelgroei te voorkomen. Door te kiezen voor spuitkurk als afwerkmateriaal, kunnen gebouweigenaren genieten van een duurzame en schimmelvrije leef- en werkomgeving. Het is een veelbelovende stap in de richting van gezondere en milieuvriendelijkere bouwpraktijken.

Weinig onderhoud met steenstrips

Gevelbekleding met steenstrips heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig vanwege verschillende eigenschappen en voordelen van dit materiaal.

Duurzaamheid:
Steenstrips worden meestal gemaakt van natuursteen, beton of keramiek, materialen die bekend staan om hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, uv-straling en slijtage.

Lage vochtopname:
Steenstrips hebben over het algemeen een lage vochtopname, waardoor ze minder vatbaar zijn voor schade door vocht, vorst en bevriezing. Hierdoor hebben ze geen last van vorstschade zoals sommige andere gevelmaterialen.

Weinig onderhoud nodig:
Steenstrips vereisen doorgaans weinig tot geen regelmatig onderhoud. Ze zijn bestand tegen verkleuring en vervagen niet snel, zelfs niet bij blootstelling aan zonlicht. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het schilderen of opnieuw kleuren van de gevel.

Vuilafstotend:
Het oppervlak van steenstrips is vaak glad en heeft weinig poriën, waardoor vuil en stof zich niet gemakkelijk kunnen ophopen. Als er toch vuil of aanslag optreedt, kunnen steenstrips meestal gemakkelijk worden gereinigd met water en een mild reinigingsmiddel.

Weinig gevoelig voor insecten en schimmels:
Steenstrips zijn doorgaans onaantrekkelijk voor insecten en schimmels, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over plagen of schimmelgroei.

Hoewel steenstrips over het algemeen weinig onderhoud vereisen, is het belangrijk om te onthouden dat het specifieke onderhoudsbehoeften kunnen variëren afhankelijk van het type steenstrip en de lokale omstandigheden. Het is altijd raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen en periodieke visuele inspecties uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw gevelbekleding in goede staat blijft. Over het algemeen blijven steenstrips echter een populair keuze voor gevelbekleding vanwege hun duurzaamheid en lage onderhoudsvereisten.

steenstrips-home

Vezelcementplaten voor jouw gevel

Bij het ontwerpen en bouwen van een woning zijn er talloze keuzes te maken, van het type dakbedekking tot de gevelbekleding. De gevel van een huis is niet alleen van cruciaal belang voor de esthetische uitstraling, maar speelt ook een essentiële rol bij het beschermen van het gebouw tegen de elementen. Een steeds populairdere keuze voor gevelbekleding is vezelcementplaten. In dit artikel zullen we de voordelen van vezelcementplaten voor de gevel van een woning bespreken.

Duurzaamheid: Vezelcementplaten zijn buitengewoon duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, en zonlicht. Ze rotten niet, corroderen niet en zijn bestand tegen schimmelgroei, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige gevelbekleding.

Onderhoudsarm: Een van de grootste voordelen van vezelcementplaten is dat ze weinig onderhoud vereisen. Ze hoeven niet te worden geschilderd en kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en milde zeep. Dit bespaart zowel tijd als geld op lange termijn.

Esthetische veelzijdigheid: Vezelcementplaten zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren, waardoor ze zich aanpassen aan diverse architectonische stijlen. Of je nu een moderne, strakke look of een meer traditionele uitstraling wilt, vezelcementplaten bieden talloze ontwerpmogelijkheden.

Brandwerendheid: Vezelcementplaten zijn brandwerend, wat de veiligheid van het gebouw verbetert. Ze dragen bij aan het verminderen van het risico op brandverspreiding, wat vooral belangrijk is in droge klimaten.

Milieuvriendelijk: Vezelcementplaten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn grotendeels recyclebaar. Bovendien hebben ze een lange levensduur, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Isolatie en energie-efficiëntie: Vezelcementplaten kunnen worden geïnstalleerd met extra isolatie, waardoor de energie-efficiëntie van een woning wordt verbeterd. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving.

Eenvoudige installatie: Vezelcementplaten zijn relatief licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, wat de installatie vereenvoudigt. Professionele installateurs kunnen deze platen snel en efficiënt aanbrengen.

Voordelen van de gevel verven

De gevel van je huis is als het visitekaartje voor bezoekers en voorbijgangers. Het is het eerste dat mensen zien, en het kan een blijvende indruk achterlaten. Maar na verloop van tijd kunnen weersinvloeden, vervuiling en algemene slijtage de glans van je gevel doen vervagen. Gelukkig is er een betaalbare en effectieve manier om je gevel nieuw leven in te blazen en je huis er als nieuw uit te laten zien: het verven van de gevel.

Het verven van de gevel van een gebouw biedt verschillende voordelen, zowel esthetisch als functioneel. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Verbeterde esthetiek: Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het verven van de gevel is de verbetering van de esthetische uitstraling van het gebouw. Verse verf geeft je huis een frisse, verzorgde uitstraling en kan helpen om eventuele vlekken, verkleuringen of beschadigingen te verbergen.
 2. Bescherming tegen weersinvloeden: Verf fungeert als een beschermende barrière tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, wind en UV-straling van de zon. Het voorkomt dat vocht in de structuur doordringt, wat kan leiden tot schimmel- en schimmelgroei en structurele schade.
 3. Verlengde levensduur: Door de gevel te schilderen, kan de levensduur van het bouwmateriaal worden verlengd. Dit is vooral belangrijk bij houten gevels, waar verf helpt om houtrot te voorkomen.
 4. Energie-efficiëntie: Lichte verfkleuren kunnen zonnestraling weerkaatsen, waardoor de opwarming van het gebouw in de zomer wordt verminderd. Dit kan helpen om de energiekosten voor koeling te verlagen.
 5. Waardevermeerdering: Een goed onderhouden en geschilderde gevel kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken tot huizen die er goed uitzien en goed zijn onderhouden.
 6. Gemakkelijk schoon te maken: Verf maakt het schoonmaken van de gevel gemakkelijker. Het oppervlak is gladder en minder poreus, waardoor vuil en vlekken minder snel hechten.
 7. Kleurkeuze: Verf biedt de mogelijkheid om de kleur van je huis aan te passen of bij te werken, waardoor je de kans krijgt om je persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen en je huis te laten opvallen in de buurt.
 8. Verbergt onvolkomenheden: Verf kan kleine onvolkomenheden, zoals kleine scheurtjes of ongelijkmatigheden in het oppervlak, camoufleren en het gevelmateriaal er gladder en egaler uit laten zien.
 9. Vermindering van onderhoudskosten: Hoewel het schilderen van de gevel initieel kosten met zich meebrengt, kan het op de lange termijn helpen de onderhoudskosten te verminderen, omdat het helpt om de gevel te beschermen tegen veroudering en slijtage.
 10. Milieuvriendelijk: Moderne verven zijn vaak milieuvriendelijk en bevatten minder schadelijke stoffen dan oudere verfsoorten. Hierdoor wordt de impact op het milieu verminderd.

Al met al biedt het verven van de gevel dus zowel praktische voordelen als esthetische voordelen. Het is een investering die kan bijdragen aan de duurzaamheid en aantrekkelijkheid van je huis.

Siliconenharspleister geluidsisolerend

Siliconenharspleister is een uitstekende keuze voor geluidsisolatie in woningen en appartementen. Het biedt bewoners een rustige en comfortabele leefomgeving, minimaliseert geluidshinder van buitenaf en verbetert de akoestiek binnenin. Als je op zoek bent naar een materiaal dat geluidsisolatie combineert met duurzaamheid en esthetiek voor je woning of appartement, overweeg dan siliconenharspleister voor een optimale woonervaring.

Siliconenharspleister wordt steeds vaker gebruikt in zowel woningen als appartementen vanwege de voordelen op het gebied van geluidsisolatie. Of je nu in een druk stadscentrum woont of in een rustige buitenwijk, siliconenharspleister kan bijdragen aan een betere levenskwaliteit door geluidshinder te verminderen en de algehele woonervaring te verbeteren.

Rustige Leefomgeving:
Wonen in een drukke stad of een appartementencomplex kan betekenen dat je wordt blootgesteld aan verkeerslawaai, buren of andere externe geluidsbronnen. Siliconenharspleister fungeert als een barrière tegen geluidsgolven van buitenaf, waardoor je een rustige en ontspannen leefomgeving hebt.

Privacy:
In appartementencomplexen is privacy vaak een zorg. Siliconenharspleister kan geluidshinder tussen aangrenzende eenheden minimaliseren, waardoor bewoners ongestoord kunnen genieten van hun ruimtes.

Verbeterde Akoestiek:
Siliconenharspleister draagt bij aan een betere akoestiek binnen woningen en appartementen. Het helpt bij het verminderen van echo’s en verbetert de geluidskwaliteit, wat vooral belangrijk is voor thuisbioscopen of muziekliefhebbers.

Comfortabel Wonen:
Een goed geluidsisolerend interieur draagt bij aan het comfort van bewoners. Het minimaliseert de stress die gepaard gaat met constant lawaai en zorgt voor een kalme en aangename woonomgeving.