Olmen

Project

In Olmen hebben we onlangs een gevelrenovatie uitgevoerd met een unieke uitstraling. De gevelbekleding is gerealiseerd met spuitkurk in de strakke kleur “Wit Extrablanco.” Deze keuze heeft de woning een moderne look gegeven, terwijl de textuur van de spuitkurk een uniek en warm karakter toevoegt.

Daarnaast hebben we aluminium plooiwerk ZGR gebruikt in de kleur “9001” om de gevel verder te accentueren en beschermen. Dit zorgt voor een strak geheel dat de woning in een eigentijdse uitstraling heeft gegeven.

Locatie: Olmen
Gevelbekleding: spuitkurk
Kleur: Wit extrablanco
Plint: Belgische blauwe steen
Raamdorpels: Belgische blauwe steen

Bornem

Project

In Bornem hebben we recent een gevelrenovatie uitgevoerd met een bijzondere afwerking. De gevelbekleding is gedaan met spuitkurk in de kleur “Extrablanco.” Deze keuze geeft de woning een frisse uitstraling, terwijl de textuur van de spuitkurk karakter toevoegt.

Om de gevel verder te verfraaien, hebben we de plint en raamdorpels uitgevoerd in Belgische blauwe steen. Deze keuze zorgt voor een tijdloos geheel, waarbij de natuurlijke uitstraling van de steen de gevel authenticiteit geeft. De combinatie van spuitkurk en Belgische blauwe steen creëert een aantrekkelijke en duurzame uitstraling voor de woning.

Locatie: Bornem
Gevelbekleding: Spuitkurk
Kleur: Extrablanco
Plint: Belgische blauwe steen
Raamdorpels: Belgische blauwe steen