Olmen

Project

In Olmen hebben we onlangs een gevelrenovatie uitgevoerd met een unieke uitstraling. De gevelbekleding is gerealiseerd met spuitkurk in de strakke kleur “Wit Extrablanco.” Deze keuze heeft de woning een moderne look gegeven, terwijl de textuur van de spuitkurk een uniek en warm karakter toevoegt.

Daarnaast hebben we aluminium plooiwerk ZGR gebruikt in de kleur “9001” om de gevel verder te accentueren en beschermen. Dit zorgt voor een strak geheel dat de woning in een eigentijdse uitstraling heeft gegeven. Alsook werden er Belgische blauwe steen raamdorpels voorzien.

Locatie: Olmen
Gevelbekleding: spuitkurk
Kleur: Wit extrablanco
Plint: Belgische blauwe steen
Raamdorpels: Belgische blauwe steen

Bornem

Project

In Bornem hebben we recent een gevelrenovatie uitgevoerd met een bijzondere afwerking. De gevelbekleding is gedaan met spuitkurk in de kleur “Extrablanco.” Deze keuze geeft de woning een frisse uitstraling, terwijl de textuur van de spuitkurk karakter toevoegt.

Om de gevel verder te verfraaien, hebben we de plint en raamdorpels uitgevoerd in Belgische blauwe steen. Deze keuze zorgt voor een tijdloos geheel, waarbij de natuurlijke uitstraling van de steen de gevel authenticiteit geeft. De combinatie van spuitkurk en Belgische blauwe steen creëert een aantrekkelijke en duurzame uitstraling voor de woning.

Locatie: Bornem
Gevelbekleding: Spuitkurk
Kleur: Extrablanco
Plint: Belgische blauwe steen
Raamdorpels: Belgische blauwe steen

antwerpen-spuitkurk

Antwerpen3

antwerpen-spuitkurk

Project

In het kader van een innovatief gevelbekledingsproject wordt in de sector van woningrenovatie en -decoratie steeds vaker gekozen voor spuitkurk, een materiaal dat zowel esthetisch als functioneel is. Dit natuurlijke materiaal wordt op de gevels aangebracht nadat deze zorgvuldig zijn voorbereid door middel van zandstralen, een techniek die de ondergrond reinigt en egaliseert voor een optimale hechting. Spuitkurk staat bekend om zijn uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen, alsook om zijn weerstand tegen vocht, wat het een ideale keuze maakt voor gevelbekleding. Het resultaat is een naadloze, ademende laag die niet alleen de energie-efficiëntie van het gebouw verhoogt, maar het ook een moderne en natuurlijke uitstraling geeft. Dit project markeert de vooruitstrevende aanpak in de bouwsector, waarbij duurzaamheid, esthetiek en innovatie hand in hand gaan.

Locatie: Antwerpen
Gevelbekleding: Spuitkurk
Zandstralen van gevel

Lier

Project

Locatie: Lier
Gevelbekleding: Spuitkurk