Geel

Project

Ontdek deze gevelrenovatie in Geel! We hebben de gevelbekleding vernieuwd met een hoogwaardige siliconenharspleister en 10 cm isolatie voor energiebesparing. De kleur ‘Onyx 15’ voegt een tijdloze charme toe aan uw huis. Ook hebben we de plint en raamdorpels afgewerkt met duurzaam graniet en aluminium voor een onderhoudsvrije afwerking.

Bij ons streven we naar perfectie en duurzaamheid. Onze renovaties verbeteren niet alleen het uiterlijk van jouw woning, maar ook de isolatie en efficiëntie.

Locatie: Geel
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 10cm
Kleur:
Onyx 15
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint:
Graniet
Raamdorpels:
Aluminium

Rotselaar

Project

Ontdek deze gevelrenovatie in Rotselaar! Met een hoogwaardige siliconenharspleister en 14 cm EPS isolatie, straalt deze gevel in de tijdloze tint ‘Graniet 50’. Onze professionele aanpak omvatte niet alleen hoogwaardige materialen, maar ook een zorgvuldige afwerking met een granieten plint. Bewonder het vakmanschap dat deze woning transformeerde tot een mooi resultaat in Rotselaar.

Wij geloven in duurzaamheid en esthetiek, en onze projecten zijn daar het bewijs van. Onze gevelrenovaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verhogen ook de energie-efficiëntie van uw woning.

Locatie: Rotselaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Graniet 50
Isolatie: EPS 14cm
Korreldikte:
1,5cm
Plint: A
rduin

Borgerhout

Project

In Borgerhout hebben we een uitdagend project afgerond waarbij we de voor- en achtergevel van een gebouw hebben gerenoveerd met een sterke focus op duurzaamheid en esthetiek. Door de integratie van 14 cm dikke EPS isolatiepanelen, gecombineerd met een afwerking van hoogwaardige siliconenharspleister, hebben we niet alleen de thermische efficiëntie aanzienlijk verbeterd, maar ook gezorgd voor een ademende gevel die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. De gekozen afwerking in 3D Naturweiß met een korrelgrootte van 1,5 mm biedt de gevels een tijdloze elegantie, terwijl de plint van duurzaam arduin zorgt voor een natuurlijke schoonheid en een verhoogde weerbestendigheid. Dit project illustreert onze inzet voor het verbeteren van het welzijn van bewoners en de impact op het milieu, door het gebruik van geavanceerde materialen en technieken die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Locatie: Borgerhout
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 14cm
Korreldikte:
1,5cm
Plint:
arduin

Tremelo

Project

In Tremelo kreeg deze woning een frisse uitstraling dankzij een nieuwe gevel en isolatie. De gevel werd voorzien van siliconenharspleister in een gezellige ‘Sienna 50’ kleur, wat een warm en uitnodigend gevoel geeft. Deze pleister heeft een fijne structuur met een korrelgrootte van 1,5 mm, wat zorgt voor een nette en subtiele look. Goed isoleren is belangrijk, daarom is er 10 cm EPS-isolatie gebruikt. Dit houdt je huis lekker warm en helpt je energiekosten te besparen. Voor de afwerking zijn er granieten plinten en strakke aluminium raamdorpels in een mooie ‘9010’ kleur. Dit project in Tremelo laat zien dat je met de juiste materialen en een mooi design je huis niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.

Locatie: Tremelo
Gevelbekleding: siliconenharspleister
Locatie: Sienna 50
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint :
graniet
Alu raamdorpels:
9010

Herentals

Project

Bij het project in Herentals hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd met aandacht voor functionaliteit. De gevel is afgewerkt met siliconenharspleister en heeft een isolatielaag van 14 cm EPS om de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren. De gekozen kleur voor de pleister is Grau-Weiss wat een tijdloos en modern tintje toevoegt. De korrelgrootte van de pleister is 1,5 mm waardoor een fijne textuur ontstaat.

Voor de plint is gebruikgemaakt van Arduin dat is een duurzaam natuursteenmateriaal dat zorgt voor stevigheid en weerstand tegen slijtage. Als extra detail is een bakgoot van Ceder Hout toegevoegd. Dit project is zorgvuldig afgewerkt met materialen en details om zowel de esthetiek als de duurzaamheid van de gevel te verbeteren.

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: siliconenharspleister
EPS isolatie: 14cm
Kleur: Grau-Weiss
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint: arduin
Bakgoot : ceder hout

Averbode

Project

In Averbode zet dit project van gevelbekleding de toon voor modern en energiebewust wonen. De gevel is zorgvuldig afgewerkt met siliconenharspleister, een keuze die esthetische verfijning en langdurige bescherming biedt. De pleister, met een korrelgrootte van 1,5 mm, is uitgevoerd in de stijlvolle ‘Ferro 45’ kleur, die de gebouwen een hedendaagse en unieke uitstraling geeft. Belangrijk in dit project is de EPS isolatie van 12 cm, die een superieure thermische efficiëntie waarborgt en bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat. De inkom- en deurdorpels van Belgische blauwe steen benadrukken de kwaliteit en duurzaamheid van het project, terwijl de granieten plint een extra vleugje elegantie toevoegt. Dit project in Averbode is een toonbeeld van hoe innovatieve gevelbekleding, gecombineerd met hoogwaardige materialen, kan leiden tot een mooi esthetisch resultaat met de focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Locatie: Averbode
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
EPS isolatie: 12cm
Kleur: Ferro 45
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint : graniet
Inkom- deurdorpel : Belgische blauwe steen

Scherpenheuvel

Project

In Scherpenheuvel hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd die de woning een frisse uitstraling heeft gegeven. De gevel is bekleed met siliconenharspleister in de heldere en koele kleur “L C H, Kuhl Weiß,”.

Daarnaast hebben we raamdorpels en aluminium oversteken aangebracht in een zorgvuldig gekozen RAL-kleur, wat zorgt voor een strak geheel. De combinatie van deze elementen draagt bij aan een verzorgde gevel.

Om de gevelrenovatie te voltooien, zijn hanggoten en afvoerbuizen geïnstalleerd in duurzaam zinkmateriaal. Deze keuze zorgt voor een efficiënte afwatering en beschermt de gevel tegen vochtproblemen.

Locatie: Scherpenheuvel
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Kuhl Weib
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: graniet
Alu raamdorpels: 7016

Mol

Project

In Mol hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd om deze woning een hedendaagse uitstraling en duurzame bescherming te geven. De gevel is afgewerkt met pleister in de  kleur “Ferro 55,” waardoor de woning een eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Om de gevel verder te verfraaien, zijn zowel de dakranden als de raamdorpels uitgevoerd in een diepe en tijdloze kleur “RAL 7016.” Deze keuze zorgt voor een stijlvol geheel, waarbij de kleuren naadloos op elkaar aansluiten en de woning een verzorgde en klassieke uitstraling krijgt.

Locatie: Mol
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Ferro 55
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: Graniet
Raamdorpels: Alu

Mol

Project

In Mol hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd die de woning een eigentijdse uitstraling en verbeterde energie-efficiëntie heeft gegeven. De gevel is voorzien van siliconenharspleister in de moderne kleur “Cameo 135”.

Naast de esthetische verbeteringen hebben we de gevel geïsoleerd, wat niet alleen het energieverbruik van de woning verlaagt, maar ook het wooncomfort verhoogt.

Om de gevelrenovatie compleet te maken, zijn de dakranden afgewerkt in een diepe en tijdloze kleur “RAL 7016.” Deze keuze zorgt voor een verzorgd geheel, waarbij de kleuren naadloos op elkaar aansluiten.

Het resultaat is een prachtige gevel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een efficiënte en comfortabele leefomgeving in Mol.

Locatie: Mol
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 12 + 14 + 17 cm
Kleur: Cameo 135
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: Graniet

Herentals

Project

In Herentals hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd die de woning niet alleen een moderne uitstraling heeft gegeven, maar ook de energie-efficiëntie aanzienlijk heeft verbeterd. De gevel is bekleed met pleister in de tijdloze kleur “RAL 9016,”.

Wat deze renovatie bijzonder maakt, is het isolatieproces. We hebben de gevel maar liefst 16 cm geïsoleerd, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de energie-efficiëntie van de woning. Het extra isolatiepakket van 24 cm zorgt ervoor dat de woning goed geïsoleerd is blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 14 cm
Kleur: Natur Weiss
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: Graniet
Raamdorpels: Belgische blauwe steen
Deurdorpels: Belgische blauwe steen