Tremelo

Project

Bij deze gevel werd er gebruikgemaakt van steenstrips met een isolatielaag van 14 cm en aluminium dorpels, dat verder wordt versterkt door de integratie van ramen. De keuze voor het type ramen draagt bij aan de functionaliteit en energie-efficiëntie van het gebouw. Door zorgvuldig afgestemde raamontwerpen te selecteren kan de gevel niet alleen een uitnodigend uiterlijk krijgen maar ook profiteren van natuurlijk licht en ventilatie. Deze combinatie van materialen en elementen draagt bij aan een gebalanceerd en doordacht gevelproject.

Locatie: Heist-Op-Den-Berg
Gevelbekleding: steenstrips
Isolatie: 14cm
Dorpels: aluminium

+ ramen

bepleistering-vilvoorde5

Hallaar

bepleistering-vilvoorde5

Project

Bij de realisatie dit project is gekozen voor een afwerking met siliconenharspleister, waarbij een EPS-isolatie van 12 cm is geïntegreerd. De korrelgrootte van de pleister is 1,5 mm, en de kleur is Hellweiss, wat zorgt voor een strak en modern gevelbeeld. De raamdorpels zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium, terwijl de plint is uitgevoerd in het robuuste materiaal arduin. Deze combinatie van materialen is duurzaam en zorgt voor weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn de ramen en het dak ook aangepast bij dit project.

Locatie: Hallaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Helweiss
Plint: Arduin
Raamdorpels: Aluminium

Boechout

Project

Voor dit project is gekozen voor een afwerking met siliconenharspleister van 1,5mm, wat zorgt voor een duurzame, waterafstotende buitenlaag die de gevel beschermt tegen verschillende weersinvloeden. De gekozen kleur, WILLCO 9010, is een heldere witte tint die de gevel een frisse en moderne uitstraling geeft. Om de energie-efficiëntie van het gebouw te verhogen, is er voor de isolatie gebruikgemaakt van 12 cm dik materiaal, wat bijdraagt aan een aanzienlijke vermindering van warmteverlies. Voor de dorpels is gekozen voor aluminium, een materiaal dat niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De plint van arduin voegt een stijlvol en robuust element toe aan de basis van de gevel, wat zorgt voor een harmonieus contrast met de rest van de gevelafwerking. Daarnaast zijn de ramen en deuren zorgvuldig geselecteerd om de algehele esthetiek te complementeren, terwijl de dakkapel een extra dimensie toevoegt aan het dak en zorgt voor meer natuurlijk licht in de bovenliggende ruimtes.

Locatie: Boechout
Gevelbekleding: Siliconenharspleister 1,5mm
Korreldikte: 1,5mm
Kleur: WILLCO 9010
Isolatie: 12cm
Dorpels: aluminium
Plint: arduin

Ramen: ramen + deuren
Dakkapel