Tremelo

Project

Locatie: Heist-Op-Den-Berg
Gevelbekleding: steenstrips
Isolatie: 14cm
Dorpels: aluminium

+ ramen

Tremelo

Project

In Tremelo kreeg deze woning een frisse uitstraling dankzij een nieuwe gevel en isolatie. De gevel werd voorzien van siliconenharspleister in een gezellige ‘Sienna 50’ kleur, wat een warm en uitnodigend gevoel geeft. Deze pleister heeft een fijne structuur met een korrelgrootte van 1,5 mm, wat zorgt voor een nette en subtiele look. Goed isoleren is belangrijk, daarom is er 10 cm EPS-isolatie gebruikt. Dit houdt je huis lekker warm en helpt je energiekosten te besparen. Voor de afwerking zijn er granieten plinten en strakke aluminium raamdorpels in een mooie ‘9010’ kleur. Dit project in Tremelo laat zien dat je met de juiste materialen en een mooi design je huis niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.

Locatie: Tremelo
Gevelbekleding: siliconenharspleister
Locatie: Sienna 50
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint :
graniet
Alu raamdorpels:
9010

Herentals

Project

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: siliconenharspleister
EPS isolatie: 14cm
Kleur: Grau-Weiss
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint: arduin
Bakgoot : ceder hout

Averbode

Project

In Averbode zet dit project van gevelbekleding de toon voor modern en energiebewust wonen. De gevel is zorgvuldig afgewerkt met siliconenharspleister, een keuze die esthetische verfijning en langdurige bescherming biedt. De pleister, met een korrelgrootte van 1,5 mm, is uitgevoerd in de stijlvolle ‘Ferro 45’ kleur, die de gebouwen een hedendaagse en unieke uitstraling geeft. Belangrijk in dit project is de EPS isolatie van 12 cm, die een superieure thermische efficiëntie waarborgt en bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat. De inkom- en deurdorpels van Belgische blauwe steen benadrukken de kwaliteit en duurzaamheid van het project, terwijl de granieten plint een extra vleugje elegantie toevoegt. Dit project in Averbode is een toonbeeld van hoe innovatieve gevelbekleding, gecombineerd met hoogwaardige materialen, kan leiden tot een mooi esthetisch resultaat met de focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Locatie: Averbode
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
EPS isolatie: 12cm
Kleur: Ferro 45
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint : graniet
Inkom- deurdorpel : Belgische blauwe steen

Mol

Project

In Mol hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd die de woning een eigentijdse uitstraling en verbeterde energie-efficiëntie heeft gegeven. De gevel is voorzien van siliconenharspleister in de moderne kleur “Cameo 135”.

Naast de esthetische verbeteringen hebben we de gevel geïsoleerd, wat niet alleen het energieverbruik van de woning verlaagt, maar ook het wooncomfort verhoogt.

Om de gevelrenovatie compleet te maken, zijn de dakranden afgewerkt in een diepe en tijdloze kleur “RAL 7016.” Deze keuze zorgt voor een verzorgd geheel, waarbij de kleuren naadloos op elkaar aansluiten.

Het resultaat is een prachtige gevel die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een efficiënte en comfortabele leefomgeving in Mol.

Locatie: Mol
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 12 + 14 + 17 cm
Kleur: Cameo 135
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: Graniet

Herentals

Project

In Herentals hebben we een gevelrenovatie uitgevoerd die de woning niet alleen een moderne uitstraling heeft gegeven, maar ook de energie-efficiëntie aanzienlijk heeft verbeterd. De gevel is bekleed met pleister in de tijdloze kleur “RAL 9016,”.

Wat deze renovatie bijzonder maakt, is het isolatieproces. We hebben de gevel maar liefst 16 cm geïsoleerd, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de energie-efficiëntie van de woning. Het extra isolatiepakket van 24 cm zorgt ervoor dat de woning goed geïsoleerd is blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 14 cm
Kleur: Natur Weiss
Korrelgrootte: 1,5 mm
Plint: Graniet
Raamdorpels: Belgische blauwe steen
Deurdorpels: Belgische blauwe steen

Rumst

Project

Hier werd gekozen voor een harmonieuze combinatie van materialen en kleuren die een opvallende visuele impact maakt. Het gelijkvloers van dit gebouw is bekleed met bamboe en heeft een isolatielaag van 8,2cm. Daarnaast is er een open voeg aanwezig. De buitenpleister is uitgevoerd in een heldere witte kleur (Pleister hellweiss 1).

De voorgevel van de eerste verdieping en de rechterzijgevel zijn vakkundig bekleed met siliconenharspleister in ‘Hellweiss’, een heldere en uitnodigende kleur die de gevels een frisse en moderne uitstraling geeft. De isolatie, 14 cm aan de voorgevel en 10 cm aan de zijgevel, speelt een cruciale rol in het handhaven van een optimaal binnenklimaat. De afwerking met aluminium oversteken en afdekkappen in RAL 9005 (diepzwart) voegt een strak en verfijnd element toe aan het ontwerp. Dit project in Rumst demonstreert hoe de selectie van materialen zoals bamboe, siliconenharspleister, en aluminium, samen met een doordachte kleurkeuze en isolatie, kan resulteren in een esthetisch aantrekkelijke en ecologische gevelbekleding.

Locatie: Rumst
Gevelbekleding: Siliconenharspleister + bamboe
Isolatie: 14cm+ 10cm
Kleur: Hellweiss
Korrelgrootte: 1,5 mm

Wijgmaal

Project

Locatie: Wijgmaal
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Fungicide Palazzo L 83-C7H80
Raamdorpels: Aluminium
Vensterbanken: Grijs aluminium

Dak
Isolatie: Sarkingisolatie
Plaatsen van onderdak
Plaatsen van nokbalken en gordingen + muurplaat + kepers
Plaatsen van leien beronda

Tessenderlo

Project

Locatie: Tessenderlo
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 10 cm
Plint: Graniet

Gevelbekleding: Steenstrips
Isolatie: 10 cm
Dagkanten: Aluminium
Dakovertsteken: Verbreed
Het verbreden van dakoversteken plat dak en aanpassen opkant plat dak in alu.