Kontich

Project

Ontdek deze gevelrenovatie in Kontich! We hebben de gevel nieuw leven ingeblazen met prachtige steenstrips, omringd door hoogwaardige EPS isolatie van 14 cm dikte. Het gebruik van het authentieke ‘Oud-Maasland’ steentype van Vandersanden voegt karakter toe aan uw woning. De voegmortel in de kleur ‘Seifert N919 beige’ zorgt voor een naadloze afwerking en benadrukt de schoonheid van de steenstrips.

Onze gevelrenovaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook verbeterde isolatie en duurzaamheid.

Locatie: Kontich
Gevelbekleding: Steenstrips
Isolatie: EPS 10cm
Kleur:
Onyx 15
Steen type:
Oud -Maasland 210x20x501,5mm
Kleur voegmortel:
Seifert N019 beige
Raamdorpels:
Arduin

Pulderbos

Project

Ontdek onze recente gevelrenovatie in Pulderbos! We hebben de gevelbekleding vernieuwd met prachtige Thermo Ayous WP2 planken, die met hun 45 mm dikte een solide en duurzame uitstraling bieden. Dankzij de verticale plaatsing en 10 cm isolatie is niet alleen het uiterlijk van uw woning verbeterd, maar ook de energie-efficiëntie verhoogd.

We geloven in vakmanschap en kwaliteit. Onze gevelrenovaties combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor jouw woning niet alleen mooier wordt, maar ook comfortabeler en energiezuiniger.

Locatie: Pulderbos
Gevelbekleding: Thermo Ayous WP2
Isolatie: 10cm
Dikte planken:
45mm
Plaatsing:
verticaal

Geel

Project

Ontdek deze gevelrenovatie in Geel! We hebben de gevelbekleding vernieuwd met een hoogwaardige siliconenharspleister en 10 cm isolatie voor energiebesparing. De kleur ‘Onyx 15’ voegt een tijdloze charme toe aan uw huis. Ook hebben we de plint en raamdorpels afgewerkt met duurzaam graniet en aluminium voor een onderhoudsvrije afwerking.

Bij ons streven we naar perfectie en duurzaamheid. Onze renovaties verbeteren niet alleen het uiterlijk van jouw woning, maar ook de isolatie en efficiëntie.

Locatie: Geel
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 10cm
Kleur:
Onyx 15
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint:
Graniet
Raamdorpels:
Aluminium

Lichtaart

Project

Ontdek onze recente gevelrenovatie in Lichtaart! We hebben de gevelbekleding vernieuwd met Trespa, geïsoleerd met 14 cm isolatie voor energiebesparing. De kleur ‘NM01 Rusted Brown’ geeft een warme uitstraling. Ook hebben we de dakrand afgewerkt met aluminium voor een onderhoudsvrije afwerking.

We streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze renovaties verbeteren niet alleen het uiterlijk van jouw woning, maar ook de isolatie en efficiëntie.

Locatie: Lichtaart
Gevelbekleding: Trespa
Isolatie: 14cm
Kleur:
NM01 Rusted brown
Dakrand:
Aluminium

Rotselaar

Project

Ontdek deze gevelrenovatie in Rotselaar! Met een hoogwaardige siliconenharspleister en 14 cm EPS isolatie, straalt deze gevel in de tijdloze tint ‘Graniet 50’. Onze professionele aanpak omvatte niet alleen hoogwaardige materialen, maar ook een zorgvuldige afwerking met een granieten plint. Bewonder het vakmanschap dat deze woning transformeerde tot een mooi resultaat in Rotselaar.

Wij geloven in duurzaamheid en esthetiek, en onze projecten zijn daar het bewijs van. Onze gevelrenovaties zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar verhogen ook de energie-efficiëntie van uw woning.

Locatie: Rotselaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Graniet 50
Isolatie: EPS 14cm
Korreldikte:
1,5cm
Plint: A
rduin

Borgerhout

Project

In Borgerhout hebben we een uitdagend project afgerond waarbij we de voor- en achtergevel van een gebouw hebben gerenoveerd met een sterke focus op duurzaamheid en esthetiek. Door de integratie van 14 cm dikke EPS isolatiepanelen, gecombineerd met een afwerking van hoogwaardige siliconenharspleister, hebben we niet alleen de thermische efficiëntie aanzienlijk verbeterd, maar ook gezorgd voor een ademende gevel die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. De gekozen afwerking in 3D Naturweiß met een korrelgrootte van 1,5 mm biedt de gevels een tijdloze elegantie, terwijl de plint van duurzaam arduin zorgt voor een natuurlijke schoonheid en een verhoogde weerbestendigheid. Dit project illustreert onze inzet voor het verbeteren van het welzijn van bewoners en de impact op het milieu, door het gebruik van geavanceerde materialen en technieken die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Locatie: Borgerhout
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 14cm
Korreldikte:
1,5cm
Plint:
arduin

Tremelo

Project

Locatie: Heist-Op-Den-Berg
Gevelbekleding: steenstrips
Isolatie: 14cm
Dorpels: aluminium

+ ramen

Tremelo

Project

In Tremelo kreeg deze woning een frisse uitstraling dankzij een nieuwe gevel en isolatie. De gevel werd voorzien van siliconenharspleister in een gezellige ‘Sienna 50’ kleur, wat een warm en uitnodigend gevoel geeft. Deze pleister heeft een fijne structuur met een korrelgrootte van 1,5 mm, wat zorgt voor een nette en subtiele look. Goed isoleren is belangrijk, daarom is er 10 cm EPS-isolatie gebruikt. Dit houdt je huis lekker warm en helpt je energiekosten te besparen. Voor de afwerking zijn er granieten plinten en strakke aluminium raamdorpels in een mooie ‘9010’ kleur. Dit project in Tremelo laat zien dat je met de juiste materialen en een mooi design je huis niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.

Locatie: Tremelo
Gevelbekleding: siliconenharspleister
Locatie: Sienna 50
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint :
graniet
Alu raamdorpels:
9010

Herentals

Project

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: siliconenharspleister
EPS isolatie: 14cm
Kleur: Grau-Weiss
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint: arduin
Bakgoot : ceder hout

Averbode

Project

In Averbode zet dit project van gevelbekleding de toon voor modern en energiebewust wonen. De gevel is zorgvuldig afgewerkt met siliconenharspleister, een keuze die esthetische verfijning en langdurige bescherming biedt. De pleister, met een korrelgrootte van 1,5 mm, is uitgevoerd in de stijlvolle ‘Ferro 45’ kleur, die de gebouwen een hedendaagse en unieke uitstraling geeft. Belangrijk in dit project is de EPS isolatie van 12 cm, die een superieure thermische efficiëntie waarborgt en bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat. De inkom- en deurdorpels van Belgische blauwe steen benadrukken de kwaliteit en duurzaamheid van het project, terwijl de granieten plint een extra vleugje elegantie toevoegt. Dit project in Averbode is een toonbeeld van hoe innovatieve gevelbekleding, gecombineerd met hoogwaardige materialen, kan leiden tot een mooi esthetisch resultaat met de focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Locatie: Averbode
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
EPS isolatie: 12cm
Kleur: Ferro 45
Korrelgrootte : 1,5mm
Plint : graniet
Inkom- deurdorpel : Belgische blauwe steen