Pulderbos

Project

Ontdek onze recente gevelrenovatie in Pulderbos! We hebben de gevelbekleding vernieuwd met prachtige Thermo Ayous WP2 planken, die met hun 45 mm dikte een solide en duurzame uitstraling bieden. Dankzij de verticale plaatsing en 10 cm isolatie is niet alleen het uiterlijk van uw woning verbeterd, maar ook de energie-efficiëntie verhoogd.

We geloven in vakmanschap en kwaliteit. Onze gevelrenovaties combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor jouw woning niet alleen mooier wordt, maar ook comfortabeler en energiezuiniger.

Locatie: Pulderbos
Gevelbekleding: Thermo Ayous WP2
Isolatie: 10cm
Dikte planken:
45mm
Plaatsing:
verticaal

Herentals

Project

Deze gevelrenovatie in Herentals toont de schoonheid van Thermo Ayous gevelbekleding. De gevel is bekleed met open voeg planken in Thermo Ayous, wat zorgt voor een natuurlijke en moderne uitstraling. Thermo Ayous is een duurzame houtsoort die bestand is tegen alle weersomstandigheden.. De gevel is voorzien van ventilatieroosters, die zorgen voor een optimale ventilatie van de woning. Dit helpt om vochtproblemen te voorkomen en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. De gevel is gereinigd met een hogedrukreiniger, waardoor de gevel er weer als nieuw uitziet.

Locatie: Herentals
Gevelbekleding: Thermo Ayous – open voeg

Reinigen gevel hogedrukreiniger
Plaatsen ventilatieroosters

Ham

Project

Bij deze woning is de gevel getransformeerd door het gebruik van kaleien, een traditionele techniek die een tijdloze uitstraling aan de buitenkant van het huis geeft. Thermowood-ayous, met zijn duurzaamheid en aantrekkelijke houtnerven, geeft de woning een unieke en eigentijdse uitstraling, terwijl het nog steeds de warmte en authenticiteit van hout behoudt.

Om de gevel helemaal af te maken, is de plint afgewerkt met Belgische blauwe steen.  Samen vormen de kaleien afwerking, thermowood-ayous bekleding en Belgische blauwe steenplint een mooi geheel dat deze woning laat stralen.

Locatie: Ham
Gevelbekleding: Kaleien – hout
Plaatsing hout: Horizontaal – verticaal
Plint: Belgische blauwe steen

Booischot

Project

Locatie: Booischot
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Jura 45
Isolatie: 10 cm
Plint: granietpleisterplint knauf

Gevelbekleding: padouk

Duffel

Project

Locatie: Duffel
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Soort: Wilco 10 PLUS
Alu ral: 9006

Gevelbekleding: Hout
Soort: Padouk WP 2

Olen

Project

In het idyllische Olen is de gevel van een huis getransformeerd met prachtige houten padouk gevelbekleding. De warme en natuurlijke uitstraling van padouk hout voegt karakter en schoonheid toe aan de gevel, waardoor het huis zich perfect in zijn omgeving integreert. De duurzaamheid van dit hout maakt het een uitstekende keuze voor gevelbekleding, waardoor het huis niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bestand is tegen de elementen. Deze woning straalt nu nog meer charme uit dankzij deze verfijnde gevelbekleding.

Locatie: Olen
Gevelbekleding: Hout – padouk
Plaatsing: Horizontaal

Mortsel

Project

Locatie: Mortsel
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: RAL 7047
Korreldikte: 1,5

Verven: RAL 7047

Hout: Thermo Ayous
Plaatsing: Horizontaal

Wezemaal

Project

Locatie: Wezemaal
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Isolatie: 12 cm EPS
Raamdorpels: Aluminium
Kleur: Mai 20
Plint: Arduin

Gevelbekleding: Hout
Soort: Thermo Ayous WP2 verticaal 90 mm
Isolatie: 8,2 cm PIR

begijnendijk

Begijnendijk

begijnendijk

Project

In Begijnendijk stond dit project centraal, het brengt traditionele en moderne materialen samen voor een opmerkelijk resultaat. De gevel is voorzien van siliconenharspleister in de kleur ‘Tundra 25’, met een fijne korrelgrootte van 1,5 mm, over een solide basis van EPS isolatie in lagen van 10 en 14 cm. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling maar ook voor thermische efficiëntie.  Het hout werd horizontaal geplaatst met een open voeg van 45mm en behandeld tegen vergrijzing,. De afwerking met strakke aluminium raamdorpels en arduinen plinten voegt een definitieve toets van verfijning toe. Dit project geeft de kunst van het combineren van diverse materialen en texturen weer.

Locatie: Begijnendijk
Gevelbekleding: Spuitkurk
EPS isolatie: 10 cm
Korrelgrootte: 1,5 mm
Kleur: Tundra 25
Raamdorpels: Aluminium
Plint: Arduin

Gevelbekleding: Hout – Thermo Ayous WP1
Horizontaal open voeg 45mm
Behandeld tegen vergrijzing

Olmen

Project

Locatie: Olmen

Hout: Padouk
WP2 open vroeg
Verticale plaatsing 65mm
Isolatie: 8,2 cm UTERM WALL

Siliconenharspleister 1,5mm
Isolatie: 12cm
kleur: RAL 9010
Plint: arduin
Raamtabletten: alu