Gent

Project

De gevel is afgewerkt met siliconenharspleister en een fijne 1,5mm korrelgrootte, die zorgt voor een strakke uitstraling. De 10cm isolatie zorgt voor een verbeterde energie-efficiëntie van de woning, wat resulteert in lagere energiekosten.

De plint is afgewerkt met arduin, een hoogwaardige natuursteen die de gevel een luxueuze uitstraling geeft. Alsook werd hier het dak vernieuwt door Roofdesign

Locatie: Gent
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Korreldikte: 1,5 mm
Isolatie: 10 cm
Plint: Arduin

+ dak

bepleistering-vilvoorde5

Hallaar

bepleistering-vilvoorde5

Project

Bij de realisatie dit project is gekozen voor een afwerking met siliconenharspleister, waarbij een EPS-isolatie van 12 cm is geïntegreerd. De korrelgrootte van de pleister is 1,5 mm, en de kleur is Hellweiss, wat zorgt voor een strak en modern gevelbeeld. De raamdorpels zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium, terwijl de plint is uitgevoerd in het robuuste materiaal arduin. Deze combinatie van materialen is duurzaam en zorgt voor weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn de ramen en het dak ook aangepast bij dit project.

Locatie: Hallaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Kleur: Helweiss
Plint: Arduin
Raamdorpels: Aluminium

bepleistering-wit

Duffel 2

bepleistering-wit

Project

In Duffel transformeert deze gevel in siliconenharspleister, perfect afgestemd op de hedendaagse bouwstandaarden. Met een indrukwekkende isolatiedikte van 12 cm en een fijne korrelgrootte van 1,5 mm, biedt dit project een optimale balans tussen esthetiek en energie-efficiëntie. De keuze voor RAL9010, een zuiver witte kleur, versterkt de uitstraling van frisheid en helderheid. Arduinen dorpels en een plint van hetzelfde hoogwaardige materiaal zorgen voor een duurzame en elegante afwerking. Dit project is bijzonder door de integratie van een gecombineerd dak, wat de functionaliteit en esthetiek naar een hoger niveau tilt. Zo staat dit gebouw in Duffel symbool voor een harmonieuze samensmelting van traditionele materialen met moderne bouwtechnieken, resulterend in een tijdloze en energie-efficiënte constructie.

Siliconenharspleister 1,5mm
Kleur: RAL 9010
Isolatie: 12cm
Dorpels: Aluminium
Plint: Arduin

Boechout

Project

Voor dit project is gekozen voor een afwerking met siliconenharspleister van 1,5mm, wat zorgt voor een duurzame, waterafstotende buitenlaag die de gevel beschermt tegen verschillende weersinvloeden. De gekozen kleur, WILLCO 9010, is een heldere witte tint die de gevel een frisse en moderne uitstraling geeft. Om de energie-efficiëntie van het gebouw te verhogen, is er voor de isolatie gebruikgemaakt van 12 cm dik materiaal, wat bijdraagt aan een aanzienlijke vermindering van warmteverlies. Voor de dorpels is gekozen voor aluminium, een materiaal dat niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De plint van arduin voegt een stijlvol en robuust element toe aan de basis van de gevel, wat zorgt voor een harmonieus contrast met de rest van de gevelafwerking. Daarnaast zijn de ramen en deuren zorgvuldig geselecteerd om de algehele esthetiek te complementeren, terwijl de dakkapel een extra dimensie toevoegt aan het dak en zorgt voor meer natuurlijk licht in de bovenliggende ruimtes.

Locatie: Boechout
Gevelbekleding: Siliconenharspleister 1,5mm
Korreldikte: 1,5mm
Kleur: WILLCO 9010
Isolatie: 12cm
Dorpels: aluminium
Plint: arduin

Ramen: ramen + deuren
Dakkapel