vezelcement

Vezelcementplaten creëren een unieke uitstraling en decoratieve meerwaarde op elke gevel. Onze platen kunnen worden gebruikt voor renovatie, daken en nieuwbouw. Waterbestendig vezelcement bestaat vooral uit minerale grondstoffen. Om ervoor te zorgen dat de nodige sterkte gegarandeerd wordt, brengen we versterkingsvezels aan. Ons team voert verschillende coatings uit in een dekkende of natuurlijke basiskleur. Een gevel met vezelcementplaten plaatsen is niet alleen brandveilig, het is ook nog eens budgetvriendelijk!

Onze opties in vezelcementplaten op jouw gevel

Vezelcementplaten, die u door ons kan laten plaatsen, worden voornamelijk gebruikt om gevelpanelen en -stroken te produceren. Qua uitzicht kunnen ze een glad of gestructureerd oppervlak hebben. Geveldesign uit Olen, niet ver van Antwerpen, heeft verschillende kleuren verkrijgbaar! Elke klant heeft de keuze uit drie verschillende manieren om vezelcementplaten te plaatsen en bevestigen op de gevel. Zichtbaar, blind of simpelweg lijmen? Alles is mogelijk voor onze medewerkers. Dit type panelen is zeer gemakkelijk in onderhoud. Je kan de vezelcementplaten op de gevel met een zachte borstel en delicaat reinigingsproduct behandelen. Ben je eerder geïnteresseerd in PVC of een ander soort gevelbepleistering? Ook daar kan Geveldesign je zeker mee helpen!

Ontdek onze service

Geveldesign heeft een antwoord op al jouw vragen over het plaatsen van vezelcementplaten op gevels. Of je nu particulier, architect of aannemer bent… Wij zorgen voor een vriendelijke en efficiënte service. Onze catalogus bevat een overzicht van al onze diensten en geeft je inspiratie. Neem meteen contact op met ons via het telefoonnummer +3278787780 of laat jouw gegevens achter via het online contactformulier. Wij gaan zo snel mogelijk van start om van jouw project een succesverhaal te maken.

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.