Waarom samenwerken met Geveldesign

Comments off.

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door alle soorten gevelbekleding, gevelreiniging en gevelisolatie van topkwaliteit, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Elke woning is uniek en heeft zijn mogelijkheden.

Lees Meer

Isoleren

Comments off.

Een slecht geïsoleerde woning verliest meer dan de helft van zijn warmte via het dak, de gevel en de vloer. Het grootste verlies gaat via het dak. Wie zijn dak isoleert maakt zijn woning in een derde energiezuiniger. Gemiddeld 30% van de warmte gaat verloren via de gevel.

Lees Meer

Dakisolatie

Comments off.

Een plat dak zorgt voor meer onderhoud dan bij een schuin dak hier blijft meer op liggen. Denk aan bladeren, algen, mos,… . Het is belangrijk om 2x per jaar een plat dak te checken.

Lees Meer

VTM – OUT OF OFFICE

Comments off.

De oplettende VTM-kijker zal het al gezien hebben. We waren eind vorig jaar te zien in de tv reeks “Out Of Office”. Een prachtig programma dat op een luchtige, maar effectieve manier de problematiek van de burn-out bespreekbaar maakt.

Lees Meer

Gevelisolatie – Asbest

Comments off.

Er bestaan 2 soorten asbest: vaste en losse asbest. Asbest werd veel gebruikt als grondstof in de bouw omdat het sterk, slijtvast, brandwerend, isolerend, waterbestendig, zuurbestendig én goedkoop is.

Lees Meer

Tips voor wie begint met renovatiewerken

Comments off.

Net een huis gekocht dat je wilt renoveren. Er komt heel wat bij kijken, daarom geven wij jullie graag wat handige tips!

Lees Meer

Schimmel vermijden

Comments off.

Iedereen kent het wel, schimmel in woningen… Hoe vervelend! Helaas hebben veel huizen te maken met schimmel. Schimmel in huis is een veelvoorkomend probleem daarom willen wij jullie tips geven om dit te vermijden en wat je hier tegen kan doen.

Lees Meer

Opendeurdag 26 & 27 november

Comments off.

Geveldesign-Raamdesign-Roofdesign gooit de deuren open op 26 en 27 november. Iedereen is van harte welkom in een van onze toonzalen te Olen en Hever (Mechelen) Wij verwelkomen je graag met een hapje en een drankje.

Lees Meer

Tot wel 25% van je warmteverlies langs je ramen en deuren?

Comments off.

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het verlies van de warmte in je woning. Er werd ons altijd gezegd dat de meeste warmte verloren gaat door het dak. Warmte stijgt en hierdoor is dit ook steeds zo opgevat. Via het dak verlies je 25% van de warmte, maar door de door de ramen en deuren is dit net zoveel.

Lees Meer

Koude temperaturen, hoge facturen.

Comments off.

De zomer is helemaal op zijn einde, de dagen worden weer korter en kouder. Tijd dus om de verwarming weer een graadje hoger te zetten! Door de huidige energiecrisis is dat uiteraard geen pretje. Het enige wat je kan doen om de factuur draaglijk te maken is minder energie verbruiken, maar hoe doe je dit zonder te moeten inboeten op het leefcomfort?

Lees Meer

Aluminium vs PVC

Comments off.

Bij het kiezen van je nieuwe ramen zijn er veel mogelijkheden. De eerste keuze die gemaakt moet worden, is de keuze van het materiaal. Bij Raamdesign werken we voornamelijk met raamkaders uit PVC of aluminium. Het grootste voordeel van PVC ligt in de isolatiewaarde. Zo kan je geen kaders vinden die beter isoleren dan een PVC raamkader. Ook is PVC de beste keuze op budgettair vlak!

Lees Meer

Breng kleur in je leven!

Comments off.

Bij het horen van het woord "siliconenharspleister" (Crepi in de volksmond) denk je spontaan aan een modern, witte pleister. Maar dat hoeft niet! Siliconenharspleister kan je in vele kleuren plaatsen.

Lees Meer

Moderne ramen

Comments off.

De laatste jaren zijn zwarte ramen sterk aan het stijgen in populariteit. En dat is niet gek. Door je ramen in een zwarte kleur te laten plaatsen, kan je eender welke woning een strak uitzicht geven. Dit kan zowel bij rustieke gebouwen, moderne woningen als bij hoeves. Zwarte ramen ogen nu eenmaal zeer stijlvol.

Lees Meer

Vernieuw je gevel met steenstrips

Comments off.

Je voorgevel is iets wat zowel jijzelf als mensen in je buurt dagelijks zien. Hierdoor kan je het zicht van je woning wel eens beu raken. Deze klanten hadden hetzelfde probleem. Zij kozen ervoor om hun gevel opnieuw te bekleden met een nieuwe steenstrip. Nu zijn ze weer trots op hun woning!

Lees Meer
crepi-hout

Hoe combineer je verschillende soorten gevelbekleding

Comments off.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie is het belangrijk om de juiste keuze gevelbekleding te maken. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden namelijk de soort, de kleur, de structuur, combinatie van meerdere soorten, …

Lees Meer
dakkapel

Creëer meer ruimte met een dakkapel

Comments off.

Is er onvoldoende plaats in jouw woning en wil je graag meer ruimte creëren? Dan is een dakkapel de perfecte oplossing! Bij oudere woningen werd er niet altijd rekening gehouden om voldoende ruimte te voorzien op zolder.

Lees Meer
raamkleinpvc

Voor ramen groot of klein moet je bij Raamdesign zijn

Comments off.

Ramen zijn er in verschillende soorten, kleuren, maar ook vormen en groottes. Wist je dat je PVC ramen ook zeer klein kan maken? Dit is perfect voor een raampje in bv. Het toilet, inkomhal of berging.

Lees Meer
Voordelen nieuw dak + isoleren?

Voordelen nieuw dak + isoleren?

Comments off.

Net zoals het isoleren van de gevel en nieuwe ramen te plaatsen, is het isoleren van het dak een zeer verstandige keuze voor wel meerdere redenen.

Lees Meer
Waarom nieuwe ramen plaatsen

Waarom nieuwe ramen plaatsen

Comments off.

Net zoals bij gevelisolatie is het ook verstandig om de ramen van de woning te bekijken. Als de ramen enkel glas of simpel dubbele beglazing hebben, kunnen ze best vervangen worden.

Lees Meer
Waarom buitenmuurisolatie

Waarom buitenmuurisolatie

Comments off.

Valentijn staat weer voor de deur. Zoek je een origineel cadeau? Gun jezelf en je partner een geschenk waar je nog jaren van kan genieten en investeer in een nieuwe gevel.

Lees Meer

Zwarte pvc ramen en deuren

Comments off.

Zwarte pvc ramen en deuren zijn de dag van vandaag zeer gegeerd en daarnaast passen ze bij elke stijl van verschillende woningen. De woning ziet er veel stijlvoller uit met zwarte pvc ramen en deuren.

Lees Meer