Groener ondernemen met Geveldesign

Comments off.

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het essentieel dat bedrijven een stap vooruit zetten in het bijdragen aan een groenere planeet.

Lees Meer

Hoe een gevelrenovatie kosten verlaagt en comfort verhoogt

Comments off.

Energie-efficiëntie is een cruciale overweging voor huiseigenaren die streven naar lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving. Een van de meest effectieve manieren om energie te besparen is isoleren.

Lees Meer

Waarom je gevel isoleren?

Comments off.

Gevelisolatie fungeert als een beschermend schild voor je woning. Een goed geïsoleerde gevel werkt als een buffer, waardoor warmte in de winter behouden blijft en de hitte in de zomer buiten wordt gehouden.

Lees Meer

Geveldesign – Woonestitica beurs

Comments off.

Bezoek Geveldesign op de woonestetika interieurbeurs en ontdek alles over gevelbekleding en isolatie. Op onze stand kan je kennismaken met onze meest recente gevelbekleding en isolatietechnieken.

Lees Meer

Verlenging verbouwpremie

Comments off.

Goed nieuws voor iedereen die bezig is met renovatiewerken en financiële steun zoekt voor energie-efficiëntie en woningkwaliteit! De Vlaamse Regering heeft aangekondigd Mijn VerbouwPremie wordt verlengd tot eind 2024.

Lees Meer

Spuitkurk vermijdt schimmel

Comments off.

De zoektocht naar milieuvriendelijke en duurzame methoden om schimmelgroei te voorkomen en te bestrijden, heeft geleid tot de opkomst van innovatieve oplossingen zoals spuitkurk.

Lees Meer

Weinig onderhoud met steenstrips

Comments off.

Gevelbekleding met steenstrips heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig vanwege verschillende eigenschappen en voordelen van dit materiaal.

Lees Meer

Vezelcementplaten voor jouw gevel

Comments off.

Bij het ontwerpen en bouwen van een woning zijn er talloze keuzes te maken, van het type dakbedekking tot de gevelbekleding.

Lees Meer

Voordelen van de gevel verven

Comments off.

Het verven van de gevel van een gebouw/woning biedt verschillende voordelen, zowel esthetisch als functioneel.

Lees Meer

Siliconenharspleister geluidsisolerend

Comments off.

Siliconenharspleister is een uitstekende keuze voor geluidsisolatie in woningen en appartementen. Het minimaliseert geluidshinder van buitenaf en verbetert de akoestiek binnenin.

Lees Meer

Waarom samenwerken met Geveldesign

Comments off.

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door alle soorten gevelbekleding, gevelreiniging en gevelisolatie van topkwaliteit, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Lees Meer

Isoleren

Comments off.

Een slecht geïsoleerde woning verliest meer dan de helft van zijn warmte via het dak, de gevel en de vloer. Het grootste verlies gaat via het dak. Gemiddeld 30% van de warmte gaat verloren via de gevel.

Lees Meer

Dakisolatie

Comments off.

Een plat dak zorgt voor meer onderhoud dan bij een schuin dak hier blijft meer op liggen. Denk aan bladeren, algen, mos,… . Het is belangrijk om 2x per jaar een plat dak te checken.

Lees Meer

VTM – OUT OF OFFICE

Comments off.

Geveldesign was eind vorig jaar te zien in de tv reeks “Out Of Office”. Een prachtig programma dat op een luchtige, maar effectieve manier de problematiek van de burn-out bespreekbaar maakt.

Lees Meer

Gevelisolatie – Asbest

Comments off.

Er bestaan 2 soorten asbest: vaste en losse asbest. Asbest werd veel gebruikt als grondstof in de bouw omdat het sterk, slijtvast, brandwerend, isolerend, waterbestendig, zuurbestendig én goedkoop is.

Lees Meer

Tips voor wie begint met renovatiewerken

Comments off.

Net een huis gekocht dat je wilt renoveren. Er komt heel wat bij kijken, daarom geven wij jullie graag wat handige tips!

Lees Meer

Schimmel vermijden

Comments off.

Iedereen kent het wel, schimmel in woningen… Hoe vervelend! Helaas hebben veel huizen te maken met schimmel. Schimmel in huis is een veelvoorkomend probleem daarom willen wij jullie tips geven om dit te vermijden.

Lees Meer

Opendeurdag 26 & 27 november

Comments off.

Geveldesign-Raamdesign-Roofdesign gooit de deuren open op 26 en 27 november. Iedereen is van harte welkom in een van onze toonzalen te Olen en Hever (Mechelen)

Lees Meer

Tot wel 25% van je warmteverlies langs je ramen en deuren?

Comments off.

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het verlies van de warmte in je woning. Via het dak verlies je 25% van de warmte, maar door de door de ramen en deuren is dit net zoveel.

Lees Meer

Koude temperaturen, hoge facturen.

Comments off.

De zomer is helemaal op zijn einde, de dagen worden weer korter en kouder. Tijd dus om de verwarming weer een graadje hoger te zetten! Door de huidige energiecrisis is dat uiteraard geen pretje.

Lees Meer

Aluminium vs PVC

Comments off.

Bij het kiezen van je nieuwe ramen zijn er veel mogelijkheden. Bij Raamdesign werken we voornamelijk met raamkaders uit PVC of aluminium.

Lees Meer