Bisbeurs gratis tickets

Comments off.

Lees Meer

Bisbeurs

Comments off.

Wij zullen daar zijn… u ook? Nog een maand en we staan weer op de BIS beurs in Gent. Kom een

Lees Meer

Pleister vaak in het straatbeeld

Comments off.

Pleister is een zeer betaalbare optie. Zowel de materiaalkost als de werkuren zijn hierbij van belang. Bij een steenstrip bijvoorbeeld moet elke steen handmatig geplaatst worden. Het zetten van een pleister gebeurt ook handmatig, maar is minder tijdrovend.

Lees Meer

PVC ramen, alleen maar voordelen

Comments off.

Er zijn vele voordelen aan het materiaal PVC verbonden. PVC past in vrijwel elke stijl woning, zowel een moderne woning als een landelijk hoeve komen hiermee weg. Dit materiaal geeft een hoge isolatiewaarde en is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk.

Lees Meer

Eindeloze mogelijkheden met PVC

Comments off.

Er zijn ondertussen heel wat mogelijkheden in het assortiment nieuwe ramen. Bij elk soort materiaal zijn er voor- en nadelen. We verdiepen ons in de PVC ramen en brengen je op de hoogte van hun bijzondere eigenschappen en voordelen. 

Lees Meer

BENOveren = beter renoveren

Comments off.

Vlaanderen steunt het BENOveren op verschillende manieren (betreft het renoveren met het oog op het energiezuinig maken van de woning) 

Lees Meer

De natuur op je dak

Comments off.

Vroeger was een dak enkel ter bescherming van de woning. Dit is natuurlijk nog steeds de belangrijkste eigenschap en functie van een dakbekleding maar tegenwoordig gaat het ook om de uitstraling en de trends die ‘in’ zijn.

Lees Meer
soorten gevelbekleding

Alle gevelsoorten even op een rijtje… Zijn we er vergeten?

Comments off.

Er zijn de dag van vandaag enorm veel opties in de soorten gevelbekleding. Voor elke stijl en smaak is er een gepaste optie. Bekijk hier welke soorten gevelbekleding Geveldesign in de aanbieding heeft.

Lees Meer

Robuust of elegant, PVC maakt het mogelijk.

Comments off.

Als je op zoek bent naar nieuwe ramen met een robuuste maar ook elegante uitstraling kan je de optie van PVC

Lees Meer

Welke isolatiewaarde hebben jouw ramen?

Geen reacties

Net zoals het isoleren van de gevel en het dak is het belangrijk dat ook ramen en deuren voldoen aan verschillende eisen. Ben je benieuwd hoe goed of slecht jouw ramen en deuren scoren? 

Lees Meer

Denk ook aan het isoleren om de warmte buiten te houden!

Comments off.

In de zomer kunnen de temperaturen in België serieus oplopen. Als het kwik hoger dan 30°C stijgt dan is er de kans dat het in de woning onaangenaam heet wordt. 

Lees Meer

Ramen en deuren beïnvloeden uw persoonlijke leefruimte.

Geen reacties

Een vouwwand zorgt ervoor dat u nog meer kan genieten van uw tuin, balkon of terras. De uitvoering kan zowel als

Lees Meer

Synthetische pleister of minerale gevelbepleistering

Comments off.

Er zijn 2 soorten die onder de noemer gevelbepleistering vallen, namelijk synthetische of minerale pleisters. Deze soorten worden meer begrepen onder

Lees Meer

Steenstrips

2Reacties

Ben je op zoek naar een nieuwe gevelbekleding? Steenstrips kunnen een optie zijn als je houdt van een authentieke uitstraling. Een

Lees Meer