PVC gevelbekleding plaatsen heeft veel voordelen, waaronder duurzaamheid en een voordelige prijs. Deze afwerking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en versies van imitatiehout of steen. Het lichtgewicht materiaal bestaat voor meer dan de helft uit minerale grondstoffen zonder additieven. Door gevelbekleding uit PVC te plaatsen, ben je zeker van een schokbestendige optie. Diverse afwerkingsaccessoires dragen bij tot de meest moderne en unieke ontwerpen!

soorten gevelbekleding

PVC gevelbekleding plaatsen? Dat is onze expertise!

Toeval of niet, het plaatsen van PVC gevelbekleding is slechts één van de sterktes van Geveldesign uit Olen (in de buurt van Antwerpen). De stevige hardschuimplaat van PVC kan worden gebruikt voor nieuwbouw of decoratie, maar blijft populair bij de renovatie van buitenmuren. Staat het plaatsen van een moderne gevelbekleding met PVC op jouw to-do lijstje? De medewerkers van Geveldesign kunnen de buitenmuurpanelen aanpassen aan jouw smaak en de contouren van deuren en ramen. Of je nu PVC (dat trouwens heel makkelijk te onderhouden is), metalen of HPL gevelbekleding wilt laten plaatsen… Wij laten onze creativiteit de vrije loop.

Twijfel niet langer en maak een afspraak

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze deskundigheid? Laat je inspireren door onze vorige realisaties. Laten we samen de opties van PVC gevelbekleding bespreken. Maak meteen een afspraak of vraag een gratis offerte aan. Elke particulier, aannemer of architect kan ons bereiken via het telefoonnummer +3278787780 of via het online contactformulier.

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.