WIE IS GEVELDESIGN?

Geveldesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door gevelbepleistering van topkwaliteit, met of zonder isolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie.
Dit gaat van siliconenharspleister, steenstrips tot tropische houtsoorten en beplating.

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

samenwerking

ONZE WERKWIJZE

Plaatsbezoek en bespreking

Alles start met het eerste contact via telefoon, mail, website of Facebook. Daarna maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. Bij dit bezoek doen we een opmeting, bekijken we de techniciteit van de gevel en bespreken we samen met jou wat de wensen zijn, en of die al dan niet binnen onze mogelijkheden liggen. Kort daarna bezorgen we jou een offerte die we eventueel persoonlijk komen toelichten.