Nevelstralen

Nevelstralen is slechts één van de diverse technieken om een smerige en bevuilde gevel schoon te maken. Omdat zandstralen een vrij harde techniek is om te reinigen en niet geschikt is voor alle ondergronden, was het nodig om een nieuwe werkwijze te ontwikkelen. Nevelstralen is een stuk milder voor de gevel van jouw woning!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Kunstharspleister

Ontdek de voordelen van nevelstralen op een gevel

Geveldesign heeft de kennis in huis om nevelstralen toe te passen op de gevel van elke klant. Een straalmiddel gemengd met water (grit of olivinezand bijvoorbeeld) wordt onder druk op een ondergrond gespoten.

Bij monumenten en historische gebouwen wordt het vaakst nevelstralen gebruikt in plaats van zandstralen.

Ons team stelt de staaldruk, het straalmiddel en de hoeveelheid nevel ter plaatse in. Natuurlijk houden we ook rekening met de ondergrond. Wist je dat water geen essentieel element is voor het nevelstralen van een gevel? Er bestaat zowel een droge techniek (handig op plekken waar er geen water aanwezig is) als een hydropneumatische manier van werken.

Indien je een woning hebt met een poreuse en zachte gevelbekleding kies je best voor nevelstralen in plaats van zandstralen.

Iedereen is welkom bij Geveldesign. Van particulier tot architect, wij hebben altijd wel een oplossing op maat. Je kan ons eenvoudig contacteren via het nummer +3278787780 of via het handige online contactformulier.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel nevelstralen maakt deel uit van het takenpakket van Geveldesign. Ook projecten rond isolatie en gevelreiniging gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.