Metalen gevelbekleding

Metalen gevelbekleding bestaat al verschillende jaren, maar is de laatste tijd meer trendy geworden. Meestal wordt er bij metalen gevelbekleding meteen gedacht aan een loods of garage. Toch kunnen we dit ook toepassen op een traditionele woning! Over het algemeen zijn metalen gevelbekledingen zuiniger, sterker en lichter in gewicht. Metaal is makkelijk combineerbaar met andere materialen en het ontwerp en de installatie verlopen razendsnel.

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in isolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Een nieuwe look voor je gevel

Er zijn verschillende vormen en kleuren metalen gevelbekleding beschikbaar. Op die manier past het resultaat volledig bij jouw smaak, stijl en voorkeur! Dag in dag uit zorgt ons team voor tevredenheid bij particulieren, aannemers en architecten. Bovendien heeft een metalen gevelbekleding geen onderhoud nodig. Water en simpel detergent is alles wat je moet hebben. Ook voor een afwerking met leien, isolatie of gevelreiniging kan je altijd beroep doen op onze expertise.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel metalen gevelbekleding maakt deel uit van het takenpakket van Geveldesign. Ook projecten rond isolatie en alle soorten gevelreiniging gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.