Kaleien

Als je de gevel van je woning een compleet andere uitstraling wil geven, dan is het kaleien van je gevel zeker de moeite om te overwegen. Het beschermt de buitenmuren tegen verschillende weersomstandigheden en het kaleien geeft een unieke uitstraling aan de woning.

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in isolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Voordelen kaleien

Er zijn twee voordelen aan het kaleien van buitenmuren, namelijk de esthetische redenen en technische redenen:

  • Esthetische redenen

Kaleien is een perfecte manier om te camoufleren als de gevel verouderd of beschadigd is of simpelweg als de gevel niet meer mooi is. Kaleien is dan ook een veel gebruikte techniek bij de renovatie van gevels. Het kaleien is ook mogelijk bij nieuwbouwprojecten.

Een gekaleide gevel geeft een unieke uitstraling door het gebruik van de blokkwast waarmee de kaleien worden aangebracht.

  • Technische overwegingen

Het kaleien beschermd de gevel tegen verschillende weersomstandigheden. Het houdt de buitenmuur dampopen, dit is enorm belangrijk om vochtproblemen te vermijden. Daar bovenop is kaleien een milieuvriendelijke en duurzame methode.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel kaleien maakt deel uit van het takenpakket van Geveldesign. Ook projecten rond esolatie en stoomreiniging gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.