Kaleien gevel plaatsen

Met een gekaleide gevel, krijgt jouw woning meteen een compleet andere uitstraling. Bovendien biedt een gekaleide gevel bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Deze eeuwenoude schildertechniek, waarbij kalkpleister op de muren wordt aangebracht, is niet voor niets een van onze specialiteiten. Een kaleilaag verdoezelt eventuele onvolkomenheden en oneffenheden van elk huis!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in isolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Wat zijn de voordelen van een kaleien gevel plaatsen?

Geveldesign kan je het juiste advies geven over een kaleien gevel. Over het algemeen onderscheiden we twee grote voordelen. Enerzijds is een gekaleide gevel een ideale esthetische manier om jouw woning mooier te maken. Een beschadigde of verouderde gevel krijgt meteen een nieuwe uitstraling. Anderzijds heeft het plaatsen van een kaleien gevel ook enkele technische voordelen. Het is een milieuvriendelijke en duurzame methode die tegen een stootje kan. Bovendien helpt een kaleien muur om vochtproblemen te vermijden.

Wij zorgen voor een gekaleide gevel die bij jouw woning past

Net zoals bij een andere soort gevelbekleding is het mogelijk om de kaleien muur volledig aan te passen aan de stijl van jouw woning. Wit wordt het vaakst gebruikt, maar kleurpigment geeft ons de kans om een kaleien gevel in verschillende kleuren te plaatsen. Hoe zit het met afwerking en onderhoud? Met een droge borstel of spons kunnen we verschillende effecten creëren. De gekaleide gevel afspuiten met een zachte waterstraal is ruim voldoende om de kaleien muur van jouw woning netjes te houden. Is er na enkele jaren toch nood aan een grondigere reiniging? Dan reken je op de diensten van onze gevelreiniging.

Neem contact met ons op en ervaar onze service

Ben je klaar om een kaleien gevel te plaatsen op jouw woning? Neem dan meteen contact op met Geveldesign via het online contactformulier of bel ons even op het nummer +3278787780. Onze medewerkers gaan zo snel mogelijk aan het werk om jouw gekaleide gevel te plaatsen. Bekijk ook zeker onze opties op het gebied van subsidies en premies. Ook voor vragen over andere projecten, zoals bepleistering, hebben we een antwoord klaar!