De expertise van ons gevelreinigingsbedrijf

Ben je op zoek naar een bekwaam gevelreinigingsbedrijf dat snel aan de slag gaat? Dan zijn wij wie je zoekt! Na een eerste plaatsbezoek brengen we al jouw wensen in kaart. Na het goedkeuren van een op maat gemaakte offerte gaat ons team meteen van start. Lees verder en ontdek de vriendelijke en complete service van ons gevelreinigingsbedrijf.

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Kunstharspleister

Wat ons gevelreinigingsbedrijf voor jou kan doen

Geveldesign, ons gevelreinigingsbedrijf, heeft een waaier aan opties beschikbaar voor elke klant met interesse. Verschillende taken als impregneren, stoomreiniging, voegwerken, zandstralen en nevelstralen behoren onder andere tot de diensten van ons gevelreinigingsbedrijf. Ben je particulier of aannemer? Onze medewerkers verwelkomen elke klant met open armen. Wat jouw gewenste techniek ook is, de werkkrachten van Geveldesign staan klaar om de gevel van jouw woning volledig op te frissen en meteen meer uitstraling te geven!

Maak een afspraak met onze pro’s in het vak

Ons gevelreinigingsbedrijf blijft de beste keuze wanneer je interesse hebt in een opfrissing van jouw gevel, bepleistering of bekleding met een natuurlijk materiaal. Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen. Wil je meteen een afspraak boeken? Dat kan zowel via het online contactformulier als via het telefoonnummer +3278787780.