Jouw gevel reinigen

Geveldesign heeft alles in huis om je gevel te vernieuwen, isoleren, op te frissen. Naast de verschillende soorten gevelbekleding is het ook mogelijk om te gevel te laten reinigen.  Zo kunnen wij jouw gevel reinigen met een stoomreiniging. Ook zandstralen en nevelstralen behoort tot onze specialisaties. Wil je voorkomen dat je gevel snel vuil wordt? Dan is het een goed idee om je gevel te laten impregneren. Onze reinigingstechnieken zijn geschikt voor verschillende soorten gevelbekleding. Wat je voorkeursmethode ook is, onze gevelspecialisten staan klaar om je woning op te frissen en meer uitstraling te geven!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Expert in gevelreiniging

Zoek je een professioneel gevelreinigingsbedrijf dat snel aan de slag kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Na een initiële inspectie nemen we al je wensen in overweging. Zodra je akkoord gaat met onze op maat gemaakte offerte, start ons team onmiddellijk met het werk. Lees verder en ontdek de vriendelijke en uitgebreide service die Geveldesign te bieden heeft.

Maak een afspraak met onze adviseurs

geveldesign blijft de beste keuze wanneer je interesse hebt in een opfrissing van de gevel van je woning. Van houten gevelbekleding tot spuitkurk, bepleistering tot verven, het kan allemaal. Aarzel niet om contact op te nemen bij verdere vragen.

`Wil je meteen een afspraak boeken? Dat kan zowel via het online contactformulier als via het telefoonnummer +3278787780.