Siliconenharspleister/crepi

Wist je dat siliconenharspleister een van de meest gebruikte manieren is van gevelbepleistering? Geveldesign beschikt over de juiste ervaring en kennis om correct aan de slag te gaan met kwalitatief en gebruiksvriendelijk pleister. Wil je meer weten over deze duurzame techniek? Lees dan snel verder!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in isolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

De voordelen van siliconenharspleister

Doordat siliconenharspleister enorm licht is in gewicht, vormt het de meest geschikte oplossing voor de afwerking van gevelisolatie. Onze gevelspecialist zet nog even de andere pluspunten van siliconenharspleister in de kijker:

  • De afwerking is ongevoelig voor scheuren, krassen en vervuiling.
  • Het is waterafstotend en dampdoorlatend.
  • Elk geluid wordt perfect geïsoleerd.
  • Siliconenharspleister is zowel binnen als buiten mogelijk.
  • Elke klant heeft een ruime keuze in kleuren en egale texturen.

Kortom, siliconenharspleister is de ideale manier om je huis met af te werken zowel met of zonder isolatie. Verschillende tevreden klanten gingen je al voor! Bekijk gerust onze vorige realisaties en krijg een goed beeld van wat deze techniek precies inhoudt.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel siliconenharspleister plaatsen maakt deel uit van ons takenpakket. We hebben nog vele andere soorten gevelbekleding in ons aanbod. Ook projecten rond de reiniging van gevels gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.