Berlaar

Project

In Berlaar komt dit project tot leven, perfect voor wie houdt van een mix van moderne afwerking en natuurlijke materialen. De gevel is bedekt met siliconenharspleister in de subtiele ‘Ginster 95’ kleur, met een korrelgrootte van 1,5 mm voor een fijne textuur. Hieronder ligt 6 cm EPS-isolatie, ideaal om uw huis warm en energiezuinig te houden. Arduinen plinten en dorpels zorgen voor een stijlvolle en duurzame afwerking.

Siliconenharspleister in combinatie met steenstrips geeft de woning een mooie uitstraling.  Hier werd gebuik gemaakt van Vandersanden Azalea steenstrips, gecombineerd met 10 cm dikke EPS-isolatie, voor een perfect evenwicht tussen schoonheid en warmte-efficiëntie. De zorgvuldig gevoegde gevel, samen met de arduinen plinten en raam- en deurdorpels, geeft een gevoel van luxe en klasse.

Dit project in Berlaar is een voorbeeld van hoe moderne technieken en traditionele materialen elkaar kunnen aanvullen. Het resultaat is een prachtige, energiezuinige woning met een karakteristieke uitstraling.

Locatie: Berlaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Korrelgrootte: 1,5
Kleur: Glinster 95
Isolatie: 6cm EPS
Plint: Arduin
Dorpels: Arduin

Steenstrips : Vandersanden Azalea
Isolatie: 10cm EPS
Plint: Arduin
Raam-en deurdorpels: Arduin