Tremelo

Project

In Tremelo kreeg deze woning een frisse uitstraling dankzij een nieuwe gevel en isolatie. De gevel werd voorzien van siliconenharspleister in een gezellige ‘Sienna 50’ kleur, wat een warm en uitnodigend gevoel geeft. Deze pleister heeft een fijne structuur met een korrelgrootte van 1,5 mm, wat zorgt voor een nette en subtiele look. Goed isoleren is belangrijk, daarom is er 10 cm EPS-isolatie gebruikt. Dit houdt je huis lekker warm en helpt je energiekosten te besparen. Voor de afwerking zijn er granieten plinten en strakke aluminium raamdorpels in een mooie ‘9010’ kleur. Dit project in Tremelo laat zien dat je met de juiste materialen en een mooi design je huis niet alleen mooier, maar ook comfortabeler en energiezuiniger kunt maken.

Locatie: Tremelo
Gevelbekleding: siliconenharspleister
Locatie: Sienna 50
Korrelgrootte:
1,5mm
Plint :
graniet
Alu raamdorpels:
9010

Berlaar

Project

In Berlaar komt dit project tot leven, perfect voor wie houdt van een mix van moderne afwerking en natuurlijke materialen. De gevel is bedekt met siliconenharspleister in de subtiele ‘Ginster 95’ kleur, met een korrelgrootte van 1,5 mm voor een fijne textuur. Hieronder ligt 6 cm EPS-isolatie, ideaal om uw huis warm en energiezuinig te houden. Arduinen plinten en dorpels zorgen voor een stijlvolle en duurzame afwerking.

Siliconenharspleister in combinatie met steenstrips geeft de woning een mooie uitstraling.  Hier werd gebuik gemaakt van Vandersanden Azalea steenstrips, gecombineerd met 10 cm dikke EPS-isolatie, voor een perfect evenwicht tussen schoonheid en warmte-efficiëntie. De zorgvuldig gevoegde gevel, samen met de arduinen plinten en raam- en deurdorpels, geeft een gevoel van luxe en klasse.

Dit project in Berlaar is een voorbeeld van hoe moderne technieken en traditionele materialen elkaar kunnen aanvullen. Het resultaat is een prachtige, energiezuinige woning met een karakteristieke uitstraling.

Locatie: Berlaar
Gevelbekleding: Siliconenharspleister
Korrelgrootte: 1,5
Kleur: Glinster 95
Isolatie: 6cm EPS
Plint: Arduin
Dorpels: Arduin

Steenstrips : Vandersanden Azalea
Isolatie: 10cm EPS
Plint: Arduin
Raam-en deurdorpels: Arduin