steenstrips

Gevelrenovatie of -bekleding met steenstrips kan je authentieke woning sterk opwaarderen. Gevels van oudere woningen vertonen vaak sporen van vervuiling en beschadiging. Gelukkig bestaan er verschillende opties om een gevel op te frissen, de ene al wat extremer dan de andere. Wil je het karakteristieke uitzicht van een gemetste gevel creëren? Kies voor een snelle gevelrenovatie of -bekleding met steenstrips! Wij hebben zowel baksteen, kunststof, natuursteen en beton steenstrips in verschillende kleuren beschikbaar om op jouw buitengevel te plaatsen.

Gevelrenovatie of -bekleding met steenstrips kent alleen maar voordelen!

Geveldesign, ons bedrijf uit Olen (niet ver van Antwerpen), is niet voor niets gespecialiseerd in gevelbekleding met steenstrips:

  • Steenstrips voor gevelbekleding kunnen zeer gemakkelijk op maat gezaagd worden.
  • Het authentieke of moderne aanbod steenstrips gevelbekleding is ideaal te combineren met isolatie.
  • Het plaatsen van steenstrips op de buitengevel zorgt voor ruimtebehoud.
  • Steenstrips is een van de types van gevelbekleding dat helemaal niet veel onderhoud vraagt.

Ben je nog niet helemaal overtuigd om steenstrips te gebruiken voor gevelbekleding of om steenstrips op jouw buitengevel te plaatsen? Ook de afwerking van jouw gevelrenovatie met steenstrips nemen wij graag voor onze rekening! Zowel voor de buitenmuren als de binnenmuren (denk maar aan een accentmuur in de woonkamer bijvoorbeeld) van een nieuwbouw of renovatie is het mogelijk om steenstrips door onze vakmensen te laten plaatsen. Om de verwerking van de steenstrips voor jouw gevelrenovatie of -bekleding zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn ze zowel per steen als per paneel verkrijgbaar. Bovendien plaatsen wij enkel steenstrips met het CE-label op jouw buitengevel!

steenstrips voor

Voor steenstrips

steenstrips na

Na steenstrips

Kies voor ons en maak een afspraak

Het team van Geveldesign weet van aanpakken wanneer je geïnteresseerd bent in prachtige gevelrenovaties met steenstrips. Je kan bij ons terecht voor vakkundig advies, gebaseerd op de principes van de huidige normen. Wij werken samen met professionele partners om samen het allermooiste resultaat te behalen in gevelbekleding met steenstrips. Kan je wel een dosis inspiratie gebruiken? Neem een kijkje tussen onze vorige realisaties. Vul ons online contactformulier alvast in of vraag een offerte aan. Dan gaan we meteen voor je aan de slag. Door steenstrips te plaatsen, stop je elke buitengevel in een stijlvol jasje!

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.