Vandersanden voluit

Familiebedrijf Vandersanden is één van de grootste baksteen-producerende bedrijven in Europa. We maken gevelstenen, straatstenen en steenstrippen, en bieden gevel- en straatoplossingen aan.

Onze drijfveren zijn vakmanschap, co-creatie, innovatie en duurzaamheid. In open interactie met ontwerpers, ontwikkelaars en bouwbedrijven vinden we oplossingen die inspireren en verbinden, die het collectief welzijn versterken en borgen. Dat is een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid: er wordt mee gebouwd aan de omgeving waar mensen willen leven. Wij creëren geen functies – straat, plein, gevel, stoep, tuin – maar maken leefbaarheid mogelijk.

Collectief Welzijn

Vandersanden wil als participant in de samenleving bijdragen aan het geluk van mensen. Onze economische groei en financiële winst zijn daarin niet het doel. De winst is het middel ter verwezenlijking van het doel om een essentiële bijdrage te leveren aan het welzijn van medewerkers, klanten, de maatschappij en het milieu. We noemen dat: collectief welzijn.