Huis isoleren

Wil je je huis isoleren? Maak dan kennis met Geveldesign. Ons bedrijf is dé expert op het gebied van gevels en weet als geen ander hoe je jouw huis het beste kan isoleren. Verder scholen wij ons continu bij, waardoor je mag rekenen op deskundig advies dat de huidige normen volgt. Ontdek hier alles over onze soorten isolatie!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Kunstharspleister

Je huis isoleren kan op verschillende manieren

Zoals iedereen weet, is het belangrijk om een goede isolatie in je huis te hebben. Dit bespaart je immers heel wat energie. Afhankelijk van de gevel van je huis, moet je je woning op een andere manier isoleren. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Buitengevelisolatie

Als je je buitengevel isoleert, dan kies je voor een efficiënte isolatietechniek waarbij je je woning een nieuwe uitstraling geeft.

  • Binnenmuurisolatie

Met behulp van voorzetwanden kan je je binnenmuren isoleren. De ruimte tussen de muren en de voorzetwanden vullen we dan op met isolatie.

  • Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuren bevindt zich tussen de binnen- en de buitenmuur wat ruimte. Die vullen we op met isolatie.

Als ware gevelspecialisten zijn wij vertrouwd met al deze technieken. Samen bepalen we welke optie het meest geschikt is voor jouw huis. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de isolatie van je huis.

Neem contact op met onze firma voor meer informatie

Wil je graag te weten komen welke isolatietechniek het beste is voor je woning? Heb je vragen over het isoleren van een huis of over onze andere diensten, zoals het plaatsen van metalen gevelbekleding? Neem dan gerust contact op met ons team van experts via het nummer +3278787780 of vul het online contactformulier in.