Spuitkurk

Spuitkurk is een nieuwe natuurlijke manier om jouw gevel te bekleden.

Een nieuwe manier om jouw gevel te bekleden met een natuurlijk, duurzaam, en ecologisch product: dat is spuitkurk!

Spuitkurk vormt een ideale vervanger van traditionele systemen voor gevelbekleding. Bovendien is het een duurzaam ecologisch product.

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Afwerking en onderhoud Spuitkurk

Geveldesign maakt gebruik van een spuittechniek om de spuitkurk aan te brengen op de ondergrond. Hierdoor kunnen we zeer snel werken zonder aan kwaliteit in te boeten.

De spuitkurk is verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. Fijne korrel voor een strakke afwerking die vaak binnenshuis gebruikt wordt. De grovere korrel die meestal gebruikt wordt voor geveltoepassingen.

De spuitkurk wordt aangebracht in 3 lagen.

De toepassingsmogelijkheden zijn zeer ruim en volledig op maat van jouw wensen en noden. Spuitkurk van Iso-Kurk kan worden aangebracht op gevels en muren en hecht zich aan alle oppervlaktes: zowel hout, metaal, steen als beton. Ideaal als gevelrenovatie.

De natuurlijke kurk vezels worden verwerkt tot een emulsie en worden, door middel van een textiel spuitmachine, snel en accuraat op de ondergrond gespoten. Deze techniek laat Geveldesign toe om zeer efficiënt te werken.

Spuitkurk heeft geen speciaal onderhoud nodig. Je kan eventueel vuil verwijderen met een tuinslang. In de meeste gevallen is het gebruik van enkel water voldoende maar als er hardnekkig vuil aanwezig is, kan je een zacht reinigingsproduct gebruiken.

Door het waterafstotend karakter van spuitkurk blijft er slechts een minimum aan vocht op de oppervlakte achter. Mossen en algen maken minder kans door de waterafstotende eigenschap van spuitkurk.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel spuitkurk maakt deel uit van het takenpakket van Geveldesign. Ook projecten rond esolatie en stoomreiniging gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.