hpl gevelbekleding

HPL platen, die wij kunnen plaatsen op jouw gevel, staan voor High Pressure Laminate. Het product heeft meerdere lagen (waaronder een houtvezel of papieren kern) die worden samengeperst onder hoge druk met behulp van een thermoharder. Het resultaat? Harde en vastvorme HPL platen voor elke gevel!

Waarom HPL platen op elke gevel passen

Geveldesign uit Olen, niet ver van Antwerpen, heeft de perfecte HPL platen in stock voor elke gevel. Net zoals PVC en vezelcement, is dit materiaal extreem stevig. Ze vragen weinig onderhoud, werken brandvertragend en zijn bestand tegen alle Belgische weersomstandigheden. Je zou het misschien niet verwachten, maar de platen zijn niet enkel geschikt voor buitengebruik. Ze worden regelmatig geplaatst in hygiënische omgevingen zoals ziekenhuizen en laboratoria. De harde toplaag houdt namelijk geen vuil vast. Zouden HPL platen perfect passen op jouw gevel? Ze kunnen geleverd worden met een speciale afwerkingslaag en in verschillende kleuren. Zo zijn onze medewerkers zeker dat ze passen in elk interieur!

Contacteer ons voor het beste advies

Geveldesign geeft elke particulier of aannemer graag advies over HPL platen op gevels. Onze ervaring is en blijft favoriet bij ons klantenbestand. Ben je nieuwsgierig om zelf een samenwerking aan te gaan? Maak via het online contactformulier meteen een afspraak of vraag een gratis offerte aan.

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.