Eenvoudig te openen, eenvoudig te gebruiken, 

Een wentelend dakvenster is gebruiksvriendelijk – zelfs al staat er meubilair onder. Dankzij de innovatieve handgreep bovenaan kan het venster lager geïnstalleerd worden dan het venster met bediening onderaan. Zo geniet u zowel staand als zittend van een prachtig uitzicht.

Afwerking 

De keuze van afwerking hangt vaak af van waar het venster wordt geplaatst. Dit dakvenster is beschikbaar in:

Beglazing

70% van een dakvenster bestaat uit glas. Maak een doordachte keuze in functie van uw wooncomfort. 

Hout omhuld met wit afgelakt polyurethaan

Biedt optimale vochtbestendigheid en is onderhoudsvriendelijk.

Deze afwerking garandeert een goede isolatie en duurzaamheid.

Energy Star

 3-voudig glas – Type 66

De oplossing als u een optimale warmte-isolatie wenst. De structuur met drievoudige beglazing biedt een hoger isolatieniveau. De beglazing heeft ook een unieke anti-condenslaag en een extra film aan de buitenkant die vuilafzetting voorkomt.

Wit geverfd hout

Beschermd met een vocht- en schimmelwerende impregnatie en afgewerkt met een witte, UV-bestendige, acrylverf op waterbasis.

Energy & Comfort

Dubbel glas – Type 70

Biedt zowel het comfort als de zekerheid die u nodig heeft. Deze beglazing wordt standaard geleverd met hoogwaardige eigenschappen, zoals veiligheidslaminering, gehard glas, een UV-filter en een uniek systeem voor het verminderen van regengeluiden.

Personaliseer uw dakvenster met VELUX accessoires!

Daglicht verduisteren, temperen en nog veel meer…? Wat uw wensen of noden ook zijn, wij hebben het gordijn of rolluik dat u zoekt.

Kies voor de originele VELUX accessoires!

Ons volledige gamma buitenste zonneschermen, rolluiken en binnen gordijnen past 100% perfect op alle VELUX dakvensters, heeft een prachtige uitstraling en een duurzame, betrouwbare levensduur.

Kwaliteit zit in de details…

Wanneer u kiest voor een VELUX-accessoire, kiest u voor duurzame kwaliteit en prestaties.

Onzichtbare koorden, een ontwerp met slanke en elegante profielen, zijprofielen voor optimale verduistering en verduisterende stof gecertificeerd OEKO-TEX®.

Wat uw stijl ook is, er is altijd een gordijn die bij u past.

Ontdek ons ​​brede assortiment gordijnen met meer dan 100 unieke designs en elegante kleuren. Gordijnen voor kinderkamers en ook een gepersonaliseerd verduisteringsgordijn mogelijk: kies uit 1800 RAL® of NCS® © kleuren de Color By You gordijn!