Functies van een goede dakbedekking

De voornaamste functie van je dak is de bescherming van je woning, je gezin en je inboedel. Een kwalitatieve dakbedekking houdt namelijk samen het onderdak het gebouw waterdicht en tochtvrij. Je dak biedt ook bescherming aan je portefeuille, want met een goed (gerenoveerd) en geïsoleerd dak kan je waterschade vermijden alsook belangrijke energiebesparingen boeken.
Daarnaast heeft dakbedekking natuurlijk een esthetische functie. Leien hebben hun eigen charme en dragen bij aan de uitstraling van je huis.

Ons aanbod

Eternit biedt zowel particulieren als professionals een keuze uit allerlei vormen, kleuren en patronen van leien als dakbedekking. Die kan je zelfs combineren geïntegreerde zonnepanelen.
Blader door ons aanbod en laat je inspireren. Onze referenties en technische fiches helpen je al een heel eind op weg.
Voor jouw woning is een goede dakbedekking letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk. Eternit is de marktleider in duurzame oplossingen voor dak en gevel.

Waarom eternit?

Met meer dan een eeuw ervaring in dakmaterialen en gevelmaterialen in vezelcement, is Eternit de ideale partner voor jouw huis: uitmuntende kwaliteit en service staan bij ons centraal, en daar horen ijzersterke garanties bij.

We testen en verbeteren voortdurend onze materialen om aan al je eisen te voldoen. Daarom hebben we als enige producent in bouwmaterialen oplossingen voor alle types projecten (residentieel, commercieel, industrieel en agrarisch) en in alle bouwstijlen, van meer traditioneel tot ultramodern.

Wij gebruiken voor onze producten hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen, zoals cement, kalk, zand, klei en cellulose vezels. Die grondstoffen kunnen we ontginnen met een beperkte milieu-impact en bovendien zijn ze recycleerbaar. We gaan zelfs nog een stapje verder: onze zonnepanelen worden bijna onzichtbaar in je dak geïntegreerd. Je merkt het meteen: met Eternit kies je voor een duurzame en zorgeloze toekomst.