houtcomposiet

Een houtcomposiet gevel past binnen het budget en de persoonlijke smaak van elke klant. Houtcomposiet gevelbekleding is voor een deel gemaakt uit houtafval of minderwaardig hout. Laminaat, meubelplaat, hardboard en triplex zijn slechts enkele voorbeelden van de materialen die we gebruiken voor het plaatsen van houtcomposiet. Ben je benieuwd hoe we toch kunnen zorgen voor een prachtige afwerking? Lees snel verder en kom meer te weten over het plaatsen van houtcomposiet.

De voordelen van een houtcomposiet gevel

Geveldesign uit Olen, niet ver van Antwerpen, geeft je het nodige advies bij de keuze van houtcomposiet voor jouw gevel. We verzamelen even de grootste voordelen van houtcomposiet gevelbekleding:

  • Houtcomposiet plaatsen is ecologisch, want het materiaal is 100% recyclebaar.
  • De gekozen kleur van het natuurlijke materiaal blijft behouden.
  • Houtcomposiet gevelbekleding is simpel te onderhouden.
  • Het is goedkoper dan andere soorten gevelrenovatie.
  • Een houtcomposiet gevel plaatsen is duurzaam, omdat het hout niet gaat rotten na contact met zonlicht of regen.

Je kiest zelf de kleur en afwerking

Een prachtige houtcomposiet gevelbekleding blijft zijn kleur behouden. De meest voorkomende kleuren die gekozen worden liggen dicht bij de natuurlijke tinten van hout zoals zandkleuren, lichtgrijs of bruin. Geveldesign heeft een groot aantal kleuren in het assortiment! Houtcomposiet gevelbekleding, wat voor 95% bestaat uit houtvezels en spanen, is veel flexibeler dan andere varianten. Wanneer je houtcomposiet wil laten plaatsen, heb je de keuze tussen een holle en gevulde variant. Nog een laatste reden om te kiezen voor een houtcomposiet gevel: ontmossen, reinigen en verven is voldoende qua onderhoud. Natuurlijk kan je op het beste advies van onze medewerkers rekenen!

Vertrouw op ons advies en neem contact met ons op

Heb je vragen over gevelbekleding met steenstrips, houtcomposiet of over onze andere diensten? Het deskundige team van Geveldesign staat klaar om je meteen verder te helpen. Vul het online contactformulier in of maak meteen een afspraak. Wij zorgen voor de beste service in houtcomposiet gevelbekleding!

Onze brochure over al onze diensten

brochure lookbook

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.