Kunstharspleister

Wist je dat kunstharspleister een van de meest gebruikte manieren is van gevelbepleistering? Wij wel! Geveldesign beschikt over de juiste ervaring en kennis om correct aan de slag te gaan met kwalitatief en gebruiksvriendelijk kunstharspleister. Wil je meer weten over deze duurzame techniek? Lees dan snel verder!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Kunstharspleister

We zetten de voordelen van kunstharspleister even op een rij

Doordat kunstharspleister enorm licht is in gewicht, vormt het de meest geschikte oplossing voor de afwerking van gevelisolatie. Onze gevelspecialist zet nog even de andere pluspunten van kunstharspleister in de kijker:

  • De afwerking is ongevoelig voor scheuren, krassen en vervuiling.
  • Het is waterafstotend en dampdoorlatend.
  • Elk geluid wordt perfect geïsoleerd.
  • Kunstharspleister is zowel binnen als buiten mogelijk.
  • Elke klant heeft een ruime keuze in kleuren en egale texturen.

Kortom, het is een ideaal materiaal om je huis mee te isoleren en af te werken. Verschillende tevreden klanten gingen je al voor! Bekijk gerust onze vorige realisaties en krijg een goed beeld van wat deze techniek precies inhoudt.

Maak meteen een afspraak

Niet enkel kunstharspleister plaatsen maakt deel uit van ons takenpakket. We hebben nog vele andere soorten gevelbekleding in ons aanbod. Ook projecten rond de reiniging van gevels, zoals stoomreiniging, gaan we niet uit de weg. Heb je vragen over deze techniek of wil je liever meteen een afspraak inplannen? Vul dan het online contactformulier in of bel ons op het nummer +3278787780. Onze werknemers staan klaar voor elke architect, particulier of aannemer.