Kaleien gevel plaatsen

Door een kaleien gevel te plaatsen krijgt jouw woning in Vlaanderen meteen een compleet andere uitstraling. Een gekaleide gevel beschermt de buitenmuren tegen de verschillende weersomstandigheden. Deze oude schildertechniek, waarbij kalkpleister op de muur wordt aangebracht, behoort niet voor niets tot onze expertise. Een kaleien muur verbergt de foutjes en oneffenheden van elke woning in Vlaanderen!

Duurzame gevelbekleding
Plaatsen en reinigen
Expert in esolatie

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vraag een offerte aan
of vul ons contactformulier in.

Kunstharspleister

Wat zijn de voordelen van een kaleien gevel plaatsen in Vlaanderen?

Geveldesign kan je het juiste advies geven over een kaleien muur in Vlaanderen. Over het algemeen onderscheiden we twee grote voordelen. Enerzijds is een gekaleide gevel een ideale esthetische manier om jouw woning in Vlaanderen mooier te maken. Een beschadigde of verouderde gevel krijgt meteen een nieuwe uitstraling. Anderzijds heeft het plaatsen van een kaleien gevel ook enkele technische voordelen. Het is een milieuvriendelijke en duurzame methode die tegen een stootje kan. Bovendien vermijdt een kaleien muur vochtproblemen in jouw woning te Vlaanderen.

Wij zorgen voor een gekaleide gevel die bij jouw woning past

Net zoals bij leien gevelbekleding en metalen afwerkingen is het mogelijk om de kaleien muur volledig aan te passen aan de stijl van jouw woning in Vlaanderen. Wit wordt het vaakst gebruikt, maar kleurpigment geeft ons de kans om een kaleien gevel in verschillende kleuren te plaatsen. Qua afwerking en onderhoud? Met een droge borstel of spons kunnen we verschillende effecten creëren. De gekaleide gevel afspuiten met een zachte waterstraal is ruim voldoende om de kaleien muur van jouw woning netjes te houden.

Ervaar onze service en neem contact met ons op!

Ben je klaar om een kaleien gevel te plaatsen op jouw woning? Neem dan meteen contact op met Geveldesign via het online contactformulier of bel ons even op het nummer +3278787780. Onze medewerkers gaan meteen aan het werk om een gekaleide gevel te plaatsen in Vlaanderen. Bekijk ook zeker onze opties in subsidies en premies. Ook voor vragen over andere projecten, zoals esolatie, nevelstralen en kunstharsbepleistering, hebben we een antwoord klaar!